Akhirnya… Cek Clickbank dah tukar jadi duit

Alhamdulillah, pada 19 hb Februari 2009, cek clickbank pertama saya dah berjaya “dicairkan” ke akaun bank saya. Agak terkejut dengan jumlahnya, dengan kadar tukaran wang asing sebanyak 1usd=RM3.6, ia jumlah yang tidak dijangka. Dan hari ini, cek kedua juga dah berjaya “dicairkan”. Tengah menanti cek ketiga pulak. Lagi 2 minggu kot.

Dari pengiraan saya, CIMB mengambil masa selama 42 hari untuk clearkan cek ini. Kira okla sebab sebelum ni saya dimaklumkan selewatnya akan settle dalam 45 hari. Untuk cek kedua, rasanya dalam 40 hari je diaorang clearkan. Saya tak pasti berapa caj yang dikenakan. Dari penyata bank saya, cuma ada caj “debit advice” sebanyak 15 sen sahaja. Tak tau la kalau caj-caj lain yang dah diaorang tolak awal-awal lagi.

Screenshot? Kali ni saya tak buat screenshot. Ada masalah sket dengan “tetikus” saya. Tanpanya, memang susah nak mengedit grafik.

Ini semua adalah hasil dari usaha saya dengan projek youtube – berdasarkan kepada pakej video yang Puan Lisa jual hari tu. Dan saya tengok, surat jualan Pakej Video ada beberapa pembaharuan, dan testimoni saya pun ada disitu.

Bagi saya , pakej ni memang mudah nak diaplikasikan, TAPI….. nak kena fokus dan konsisten. Kalau kejap buat, kejap idak. Mungkin susah untuk nampak hasilnya. Yang penting.. kena ikut segala teknik yang diajar oleh Puan Lisa, dan juga segala updates yang diberi, kita kena ambik tindakan jugak.

Puan Lisa ada maklumkan ada pembeli yang dah berjaya dapat lebih RM10ribu dengan teknik ni. Memang tak mustahil sebab mereka fokus dan konsisten dalam menjayakannya.

Bagi yang belum dapatkannya, bolehla dapatkan sekarang. Ada BONUS TAMBAHAN yang baru dimasukkan. (berkaitan Clickbank) . Maklumla, Clickbank sekarang ni semakin panas dikalangan rakyat Malaysia.

Update 2012 : Buat Duit Dengan Clickbank

Produk diatas sudah tidak ditawarkan. Tapi anda boleh cuba baca review saya tentang produk Teknik Clickbank yang memberikan update terkini panduan tentang cara nak buat duit dengan Clickbank ni.

Dan bonus yang paling mahal (dan saya suka) ialah peluang berYM dengan Puan Lisa. Banyak ilmu tentang perniagaan internet yang boleh diperolehi dari dia.

Dok pikir nak buat apa dengan duit tu. Maybe kena ikut saranan yang ada disini .

Related posts:

  1. Cek Clickbank Pertamaku
  2. Akhirnya berhasil jugak usaha saya buat duit dari Youtube
  3. Akhirnya saya dah buat keputusan
  4. Kini Rakyat Malaysia Dah Boleh Buat Duit Dengan Clickbank
  5. Chapter-M: Penyelesaian kepada Masalah Paypal dan Clickbank Rakyat Malaysia

16 Comments

  1. khalifah Sunday, 1 March, 2009
  2. kirin Tuesday, 3 March, 2009
  3. thean Friday, 6 March, 2009
  4. wati Saturday, 7 March, 2009
  5. mirlme Sunday, 8 March, 2009
  6. mirlme Monday, 9 March, 2009
  7. zuhairy Monday, 9 March, 2009
  8. kirin Wednesday, 11 March, 2009
  9. Kotak-Katok Sunday, 22 March, 2009
  10. olie Wednesday, 25 March, 2009
  11. rosman Tuesday, 21 April, 2009
  12. wawa Wednesday, 17 June, 2009
  13. naim Wednesday, 15 July, 2009
  14. yuzblack Sunday, 2 August, 2009
  15. azi Thursday, 22 October, 2009
  16. wan Friday, 12 November, 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge