admin Archive

Baru Join Friendster

Entry hari ni ringkas je. Just nak annouce yang saya sekarang ni dah ada akaun friendster. Sebenarnya dah lama nak join, cuma masa yang tak mengizinkan. Masih banyak benda nak kena explore bab friendster. Bukan apa, rasa macam best je. …

Buat Duit Dengan Video Percuma

Assalamualaikum / Salam sejahtera,Jangan sangka bahan percuma tidak berkualiti! Tapi saya akui yang perkara begini memang jarang berlaku… kerana kebanyakan produk percuma yang diedarkan tidak menepati citarasa saya.Jadi, berikan perhatian kepada apa yang saya ingin kongsi bersama di sini.“Video Percuma …

Apa sebenarnya niche?

Bagi mereka yang sudah biasa dengan dunia “internet marketing”.. perkataan niche memanglah bukan suatau perkataan yang asing. Ramai yang dah tahu apa itu maksud “niche”… dan ramai juga yg tahu, untuk berjaya dalam perniagaan internet.. “Kita perlulah mempunyai niche yang …