Baru Join Friendster

friendstermug |  Baru Join FriendsterEntry hari ni ringkas je. Just nak annouce yang saya sekarang ni dah ada akaun friendster. Sebenarnya dah lama nak join, cuma masa yang tak mengizinkan. Masih banyak benda nak kena explore bab friendster.

Bukan apa, rasa macam best je. Kalau dulu rasanya bebudak je yang banyak join Friendster ni, tapi sekarang ni makin ramai orang dewasa yang join.

So, sudi-sudilah ke http://www.friendster.com/watizone

Related posts:

  1. Webhosting Baru + The Death Of Internet Marketing

One Response

  1. lio_messi Wednesday, 19 August, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge