Dalam usaha saya untuk buat duit dari rumah, saya lebih senang memilih menjana pendapatan dari internet, saya telah menyertai pelbagai program buat duit. Ada yang berjaya , ada juga yang gagal.

Buat masa sekarang, terdapat beberapa program yang saya sedang jalankan dan telah memberikan saya pendapatan pasif setiap bulan.

Cara Buat Duit #1 :Bisnes Topup @ Dealer Topup

agen topup 150x150 |  Projek $$

Bisnes topup adalah antara bisnes petama yang saya mula buat dan masih lakukan hingga sekarang. Dengan bisnes ni, saya dapat membeli apa jua topup dengan cepat, mudah dan paling best.. harganya lebih murah dari pasaran. Misalnya, kalau saya beli topup tunetalk RM10, saya cuma bayar rm9.60 je sebab dapat diskaun 4%.  Jimat 60sen. Sikit ke? Bisnes topup ni memang untung sen-sen, tapi kalau dah ada pelanggan tetap tiap hari.. tak mustahil boleh cecah 4 angka incomenya. Lagi best bila kita dapat lantik agen dibawah kita. Ia umpama kita buka cawangan kedai topup dengan modal yang sangat rendah. Untuk info,boleh lawat web ini.

 

Cara Buat Duit #2:Bisnes  Simkad Tone Excel 

12801340 1320233521336521 1017192505232609397 n 150x150 |  Projek $$

Saya menyertai bisnes simkad Tone Excel ini kerana ia adalah satu bisnes yang simple tapi menguntungkan. Hanya guna simkad Tone Excel ini seperti simkad telco lain. Apabila kita kongsikan kelebihan simkad ini dengan orang lain dan mereka turut menggunakanya dan topup setiap bulan. Secara tak langsung , kita akan dibayar walaupun kita tak menjual topup kepada pelanggan kita tu. Alhamdulillah, dengan bisnes Tone Excel ini, saya menerima pendapatan 4 angka setiap bulan. Jika nak tahu maklumat lanjut tentang bisnes toneexcel ini, jemput lawat di  web ini sebab disitu saya akan jelaskan lebih detail.

Okla, rasanya cukuplan serba sedikit saya kongsikan tentang apa yang saya buat dan telah memberikan pendapatan yang konsisten kepada saya setiap bulan. Didoakan post ini memberikan anda serba sedikit idea bagaimana nak mula buat duit di internet ni dengan hanya duduk di rumah sahaja.

Salam sukses!