Santai Archive

Saya dan TM (trace mineral)

Selain jalankan bisnes prepaid Mymode, saya juga menyertai MLM Revell. Yang mana saya jalankan secara online dengan bantuan Team700. Apa yang paling penting bagi saya untuk join apa-apa MLM ialah produknya. Kalau saya rasa produk tu memang bermanfaat dengan harga …

Baru Join Friendster

Entry hari ni ringkas je. Just nak annouce yang saya sekarang ni dah ada akaun friendster. Sebenarnya dah lama nak join, cuma masa yang tak mengizinkan. Masih banyak benda nak kena explore bab friendster. Bukan apa, rasa macam best je. …