Cek Clickbank Pertamaku

Alhamdulillah, semalam cek Clickbank pertama yang sangat dinantikan dah tiba. Berapa jumlahnya ? $487.72 . Banyak ke? Bagi saya nilai ni sangat banyak. Maklumla, orang tak pernah dapat income sebanyak ni. Post kali ni sebagai penguat semangat saya untuk terus berusaha dan tidak mudah putus asa. Dulu jealous tengok cek orang dapat beratus-ratus, malah beribu dollar, alhamdulillah kali ni giliran saya pulak.

cek clickbank pertama 300x225 |  Cek Clickbank Pertamaku

Terkejut jugak sebab rasa macam cepat je cek ni sampai . Cek tu dihantar pada 24 Disember 2008 dan sampai ke rumah saya pada 5 Januari 2009 . Maknanya Clickbank cuma ambil masa 12 hari je untuk sampai. Saya target cek ni akan sampai dalam 15haribulan.

Cek ni adalah hasil dari projek Youtube yang saya ada saya ceritakan pada posting yang lepas.  Cek ini dah pun saya bank in kan ke akaun CIMB saya. Pegawai tu kata, paling lewat ambik masa 45 hari untuk clear. Kita tunggu je lah ye

Related posts:

  1. Kini Rakyat Malaysia Dah Boleh Buat Duit Dengan Clickbank
  2. Chapter-M: Penyelesaian kepada Masalah Paypal dan Clickbank Rakyat Malaysia

65 Comments

  1. zyan Saturday, 10 January, 2009
  2. Pn Lisa Hilmi Sunday, 11 January, 2009
  3. wati Monday, 12 January, 2009
  4. azie Monday, 12 January, 2009
  5. alan Tuesday, 13 January, 2009
  6. Kak Rose Wednesday, 14 January, 2009
  7. boy Thursday, 15 January, 2009
  8. Maizul Thursday, 15 January, 2009
  9. wati Friday, 16 January, 2009
  10. sumin Saturday, 17 January, 2009
  11. yusz Saturday, 17 January, 2009
  12. shahraduan Sunday, 18 January, 2009
  13. Co _ Monday, 19 January, 2009
  14. SyafiqZainal Sunday, 25 January, 2009
  15. ezwan Tuesday, 27 January, 2009
  16. nani Thursday, 29 January, 2009
  17. azree Tuesday, 3 February, 2009
  18. Review on RefererX Thursday, 5 February, 2009
  19. Ojie77 Sunday, 8 February, 2009
  20. nasah_nuj Monday, 9 February, 2009
  21. ainzahra Thursday, 12 February, 2009
  22. abdfatah Thursday, 12 February, 2009
  23. yatt Thursday, 12 February, 2009
  24. abdfatah Friday, 13 February, 2009
  25. anual Friday, 13 February, 2009
  26. elly Sunday, 15 February, 2009
  27. sham Wednesday, 18 February, 2009
  28. ijan Thursday, 19 February, 2009
  29. azhar jB Sunday, 22 February, 2009
  30. AMER Wednesday, 25 February, 2009
  31. nadia Monday, 9 March, 2009
  32. Travelling Exhibits Wednesday, 11 March, 2009
  33. zaiton Thursday, 12 March, 2009
  34. min Friday, 13 March, 2009
  35. rieta Saturday, 14 March, 2009
  36. hazel Wednesday, 18 March, 2009
  37. syah Wednesday, 18 March, 2009
  38. melor Saturday, 21 March, 2009
  39. zafri Tuesday, 24 March, 2009
  40. mie Tuesday, 28 April, 2009
  41. ammar farouk Thursday, 30 April, 2009
  42. norm Wednesday, 6 May, 2009
  43. fendee_wahab Friday, 8 May, 2009
  44. amy Saturday, 9 May, 2009
  45. shah Wednesday, 13 May, 2009
  46. Dynas Thursday, 28 May, 2009
  47. fina Tuesday, 2 June, 2009
  48. nazsh Sunday, 28 June, 2009
  49. shawn Monday, 17 August, 2009
  50. syed Sunday, 30 August, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge