Cerita saya ada di Ebuletin Mymode edisi ke-7

Beberapa bulan lepas , pihak Mymode ada menghubungi saya dan memaklumkan bahawa mereka nak interview saya. Agak terkejut sebenarnya sebab dalam ramai-ramai leader, saya turut terpilih. Saya jawab soalan ni semuanya melalui email yang dihantarkan. Tertunggu-tunggu jugak bila agaknya ia akan dikeluarkan, dan akhirnya bulan ini giliran saya pulak.

ebuletinmymode71 300x197 |  Cerita saya ada di Ebuletin Mymode edisi ke 7

Kalau anda nak baca cerita penuh tentang ni, bolehla download disini. Ebuletin Mymode ni diterbitkan tiap bulan dalam format PDF. Jika sebelum ni Mymode menerbitkan Buletin yang diposkan ke rumah mereka yang subscribe, mungkin untuk menjimatkan kos ia telah dijadikan dalam bentuk digital. Tiap bulan akan ada leader yang dipilih untuk ditemuramah.

Dan kalau nak tahu lebih banyak tips dan rahsia leader-leader Mymode, bolehla join bisnes ni. Sebab semua ebuletin boleh anda download di Mobile Lounge Mymode yang dikhaskan untuk ahli sahaja. Saya juga ada sediakan web sokongan KHAS untuk ahli kumpulan saya. Selain kisah kejayaan leader, ada juga diselitkan tip-tips tentang telefon bimbit, internet, dan lain-lain.

Saya sememangnya enjoy buat Mymode ni berbanding dengan MLM lain yang saya ceburi. Kenapa? sebab produknya ialah prepaid. Memang tiap bulan saya akan tetap beli. Kalau MLM lain, susah sikit la, ditambah pulak ada belian minima yang perlu dibuat untuk layak dapat bonus. Kalau berasaskan produk kesihatan dan makanan, saingan sangat banyak dan kita pun kadang-kadang nak jugak bertukar selera/jenama. Tapi kalau bab prepaid,  memang takde banyak pilihan, hargaa pasaran pun sama. Cuma yang membezakan dimana kita beli prepaid tu.

Di Mymode, releks je, kalau takde orang nak beli prepaid pun takpe, sebab diri sendiri punya kos prepaid pun dah lebih RM100 sebulan. Cukup untuk melayakkan saya dapat bonus yang disediakan (kalau anda pangkat bawah Junior CM, tak payah maintain apa-apa pun).

Kalau anda minat nak buat duit dengan telefon bimbit, jangan segan dapatkan info percuma disini ye.

Related posts:

  1. Download Majalah IM Edisi ke-7 sekarang
  2. Ebook PERCUMA Perniagaan Prepaid Mymode
  3. Saya dan TM (trace mineral)
  4. Prepaid Mymode – Pelancaran MyPrepaidSMS.com
  5. Apakah Peluang Yang Ada?

One Response

  1. NayanMohd Wednesday, 26 November, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge