Dah Dapat Duit Free dari Im-Myth

Hari ni saya ada satu berita gembira. Akhirnya hari ni clear jugak bayaran untuk Laporan IM Myth yang dijalankan oleh Russel Brunson pada bulan lepas. Takde la sebanyak yang orang lain seperti shuth dapat. Cuma USD25.50 je. Alhamdulillah.

Bolehla jugak untuk bayar renewal fees domain name saya MyPrepaidSMS.com dan MyTeam700.c0m yang bakal tamat bulan Disember ni.

<– klik untuk imej besar

Memang banyak sebenarnya peluang macam ni. Sebelum ni saya pernah dapat bayaran untuk edaran report percuma The Science of Getting Rich. Tapi program macam paid email, tu saya tak minat nak join atau promosikan. Buang masa je.

Oh! Sebelum saya terlupa. Masa saya buat promosi hari tu, ada yang berminat tapi tak da akaun paypal. Buat yang masih belum ada paypal, daftarlah segera sebab banyak manfaatnya.Tak tau macam mana nak daftar akaun paypal? Cuba baca dan ikut panduan mendaftar paypal yang saya smartusaha tulis ni.

Dari masa ke semasa akan ada pengumuman untuk program buat duit percuma macam ni. Kalau takde paypal, anda mungkin akan terlepas lagi.

Salam sukses!

Related posts:

  1. RM 11,000 dari internet! Secara sambilan
  2. Kembali Dari Percutian Yang Panjang

9 Comments

  1. titan Saturday, 10 November, 2007
  2. admin Saturday, 10 November, 2007
  3. Din Beramboi Thursday, 15 November, 2007
  4. Maizul Thursday, 15 November, 2007
  5. Encik Dlie Wednesday, 28 November, 2007
  6. Emymeyo The Small Business Strategy Monday, 3 December, 2007
  7. admin Tuesday, 4 December, 2007
  8. Bank charges refund Thursday, 3 July, 2008
  9. izam98 Wednesday, 10 March, 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge