Senarai Program pay per lead di Malaysia

Fuh!! pejam celik dah lebih 1 bulan saya tak update blog ni. Sebenarnya ada banyak idea nak di postkan, tetapi masa sangat cemburu pada saya. Baru je syok nak start menaip, ada pulak gangguan lain.

Makin hari saya tengok semakin banyak ebook bahasa Melayu yang dilancarkan oleh IM Malaysia. Tahniah sebab ini menunjukkan bahawa semakin ramai rakyat Malaysia yang menceburi bidang perniagaan internet ni. Ada yang berikan ebook secara percuma, dan ada juga ebook berbayar. Tak kisahla apa pun, asalkan ia bermanfaat kepada kita, tak salah untuk download.

Dan sekarang ni, trend program pay per lead (PPL) semakin menjadi-jadi. Saya pernah tulis artikel tentang PPL disini. Bulan ramadhan ni rasanya ada 3 ebook yang diedarkan secara percuma dan turut memberikan peluang buat duit kepada subscriber mereka. Kali ni saya akan berikan senarai program pay per lead yang boleh anda sertai buat masa sekarang. Saya akan cuba update post ini dari masa ke semasa.

Nama ebook Info produk
cover panduanppl 150x150 |  Senarai Program pay per lead di Malaysia Nama Produk : Panduan Percuma Buat Duit Dengan Program Pay Per Lead
Ringkasan : Ebook ini memberikan maklumat tentang bagaimana anda boleh buat duit dengan program pay per lead iaitu anda akan dapat buat duit percuma dengan hanya mengedarkan produk percuma.
Komisen : 0.30/lead
Syarat bayaran : Minima RM15 = 50 lead
Tempoh penyertaan : terbuka hingga diberitahu kelak
Penyertaan : Terbuka pada semua
KLIK DISINI untuk maklumat lanjut
cover h1n1 150x150 |  Senarai Program pay per lead di Malaysia Nama Produk : Informasi Padat H1N1
Ringkasan : Ebook ini memberikan pelbagai maklumat tentang penyakit H1N1 atau selsema babi. Turut disediakan beberapa kisah tentang konspirasi dan petua menhindarkan penyakit berjangkit yang bahaya ini.
Komisen : 0.20/lead
Syarat bayaran : Minima RM10 = 50 lead
Tempoh penyertaan : 25 Ogos 2009 – 27 September 2009
Penyertaan : Terbuka pada semua
KLIK DISINI  untuk maklumat lanjut
cover pelanbisnes 150x150 |  Senarai Program pay per lead di Malaysia Nama Produk     : Contoh Rancangan Perniagaan Malaysia – Membongkar Rahsia Mencipta Pelan Bisnes
Ringkasan : Ebook ini memberikan maklumat tentang cara menyediakan pelan perniagaan . Terdapat 20 pelan bisnes yang disediakan , antaranya ialah bisnes cendawan, bisnes puyuh, bisnes salon, bisnes percetakan, bisnes penternakan kambing, bisnes kedai dobi, bisnes makanan ringan, bisnes penternakan keli, bisnes restoren, dan lain-lain.
Komisen : 0.25/lead
Syarat bayaran : Minima RM10 = 40 lead
Tempoh penyertaan : terbuka hingga diberitahu kelak
Penyertaan : Terbuka pada semua
KLIK DISINI  untuk maklumat lanjut
cover ceritaim 150x150 |  Senarai Program pay per lead di Malaysia Nama Produk : Cerita IM
Ringkasan : Ebook ini memberikan pelbagai kisah suka duka mereka yang terlibat didalam perniagaan internet di Malaysia.
Komisen : 0.25/lead
Syarat bayaran : Minima RM15 = 60 lead
Tempoh penyertaan : 4 September 2009 sehingga 04 Oktober 2009!
Penyertaan : Terbuka pada semua
KLIK DISINI  untuk maklumat lanjut

Related posts:

  1. Bagaimana Nak Buat Duit Percuma Dengan Program Pay per Lead
  2. Kini Rakyat Malaysia Dah Boleh Buat Duit Dengan Clickbank
  3. Membina “Senarai Nama”Di Internet Untuk MLM Anda
  4. Senarai Program Affiliate Malaysia 2007
  5. Peluang Kerja Sambilan Melalui Program Gayapos

6 Comments

  1. ferdy Tuesday, 8 September, 2009
  2. wati Wednesday, 9 September, 2009
  3. fitri Friday, 14 January, 2011
  4. Mohd faizul rizal Friday, 4 March, 2011
  5. cari duit Monday, 25 July, 2011
  6. Adee Friday, 14 November, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge