Download Percuma – Rahsia Usahawan Internet Malaysia Dibongkar!

cover rahsia IM kecil |  Download Percuma   Rahsia Usahawan Internet Malaysia Dibongkar! Saya baru sahaja habis membaca satu laporan bertajuk “Rahsia Usahawan Internet” yang ditulis oleh Ammar Zahar. Mungkin saya agak terlambat menulis tentangnya, tapi “better late than never”.

Okla, laporan ni sebenarnya dalam format transkrip temuramah dimana penulis telah menemuramah 6 orang usahawan internet malaysia yang telah terbukti berjaya dalam bidang masing-masing. Usahawan internet tersebut adalah Smartzul, Abooain, Shuth, Yusry, Eruwan dan Amirol.

Laporan ni mempunyai 100 mukasurat. Memang agak tebal jugak untuk sebuah laporan percuma. Tapi oleh sebab ia didalam konsep temuramah, takde la rasa boring membacanya. Seronok sebenarnya membaca laporan ni sebab kita rasa macam kita sendiri pulak yang berborak dengan usahawan internet ni.

Kat sini saya nak share sikit antara rahsia yang dibongkarkan oleh usahawan internet ini;

Bekerja secara profesional dan anda akan jadi profesional. Tetapkan matlamat dan garis panduan yang perlu diikuti. Sentiasa belajar dan berusaha atas apa yang dilakukan – Amirol

Cari masalah… cari penyelesaian… dan “match”kan. InsyaAllah anda akan buat duit daripadanya.
Shuth

Ada banyak lagi rahsia dari usahawan internet laEbook ini mempunyai 100 mukasurat dan memang sarat dengan pelbagai informasi. Bukan senang kita nak dengar kisah sebenar disebalik kejayaan usahawan-usahawan internet malaysia ini. Jadi ebook “Rahsia Usahawan Internet” ini memang wajar dimiliki oleh sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan melalui internet

Download Laporan “Rahsia Usahawan Internet Malaysia” sekarang juga

banner 468x60 |  Download Percuma   Rahsia Usahawan Internet Malaysia Dibongkar!

Related posts:

  1. Download Rahsia Trafik – Video Marketing (Edisi Percuma) sekarang!
  2. Penyakit Tersembunyi Usahawan Internet
  3. 100+ ebook PERCUMA untuk di download di Santa Sal Giveaway Event
  4. Ebook PERCUMA: Kesilapan Usahawan Muda Internet
  5. Ebook PERCUMA : The Science of Getting Rich

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge