Ebook Panduan Mudah FTP dan Peluang Buat Duit

ftpcoverbig |  Ebook Panduan Mudah FTP dan Peluang Buat DuitSaya baru je selesai membaca sebuah ebook bertajuk “Panduan Mudah FTP” yang baru je dilancarkan semalam oleh Zulfadli .

Pendapat saya? Wow! Memang ia sesuai dengan tajuk yang diberi…Sungguh Mudah untuk difahami dan diikuti.

Walaupun saya dah miliki beberapa laman web, selepas membaca ebook ini, rupa-rupanya masih ada “rahsia” yang saya tak tahu. Itulah jadinya bila belajar TANPA guru. Main redah je.

Buku ni mempunyai 80 mukasurat yang lengkap dengan pelbagai gambarajah yang untuk memudahkan pembaca memahami apa yang ingin disampaikan.

Bahagian 1: Asas Internet – Zul menerangkan banyak perkara asas tentang internet yang ramai orang tak tau. Yang penting ia diterangkan dalam bahasa mudah yang semua orang boleh faham, takde bahasa teknikal.

Bahagian 2: Nama Domain dan Hosting – Di dalam kebanyakan Ebook atau buku panduan membina laman web, anda biasanya disuruh membeli nama domain dan juga Hosting.

Maka anda pun belilah kedua-dua perkara tersebut. Tapi sedih dan malangnya, anda tidak tahu apa itu nama domain dan juga Hosting. Di dalam ebook ini, anda akan diterangkan dengan ayat-ayat yang mudah difahami apakah itu sebenarnya nama domain, apa itu Hosting, kaitan kedua-duanya dan bagaimana ia berfungsi?

Bahagian 3: FTP Cara Mudah – Setelah anda memahami apa itu Internet, Server, Nama Domain, Hosting, Laman Web dan kaitan di antara kesemua itu, maka barulah anda boleh pelajari bagaimana mengupload sebuah laman web (File) ke Server. Anda akan pelajari bagaimana menggunakan sebuah perisian FTP iaitu FileZilla. Kegunaan asas perisian ini adalah untuk mengupload apa sahaja jenis File termasuklah File-File laman web ke Hosting (Server).

Dan lebih menarik lagi sebab Zul juga ada pelbagai bonus hebat untuk anda;
1. Panduan membeli nama domain dan Hosting

Khas untuk anda yang tidak pernah membeli nama domain dan Hosting, saya sediakan untuk anda satu panduan mudah langkah demi langkah bagaimana untuk membeli nama domain dan Hosting untuk laman web anda atau projek perniagaan Internet anda!

2. Mulakan Perniagaan Internet anda hari ini juga!

Ya! Ebook yang anda beli di laman web ini boleh dijual kembali dan anda simpan 100% keuntungan! Kini anda pun sudah boleh menjana pendapatan di Internet dengan perniagaan Internet anda sendiri!

Jika anda menjual Ebook ini dengan harga RM20.00 satu unit, dan katakan ada seramai 10 orang yang membelinya, maka anda anda mendapat hasil sebanyak RM200.00 tanpa perlu mengeluarkan sedikit peluh pun.

Memulakan perniagaan Ebook ini amat mudah melalui sistem yang telah kami cipta dan sediakan untuk anda!

Melalui Sistem kami ini, anda akan mendapat:

1. Panduan Penggunaan ‘Sistem':

Panduan penggunaan sistem akan diberikan untuk anda menggunakan simple sistem yang kami sediakan. Hanya ikut langkah demi langkah dan mula menjual!

2. Laman Web Jualan:

Laman web ini sama-sekali tidak perlu diedit. Kami telah menyediakan sebuah sistem laman web yang memudahkan anda bermula dengan cepat untuk menjual Ebook Panduan Mudah FTP ini.

Anda akan mengetahui akan keunikan sistem kami ini setelah membeli Ebook di laman web ini.

Bentuk laman web yang akan anda perolehi ialah sama seperti laman web yang sedang anda layari ini. Ya, sebuah laman web yang lengkap! Tidak perlu lagi anda membinanya sendiri atau mengeluarkan kos untuk mengupah orang lain.

3. Ebook Panduan Mudah FTP versi ‘Master Resale Rights':

Ebook yang akan anda jual telah disediakan bersama dengan material yang lain dalam satu File Zip. Anda hanya perlu upload File tersebut ke Server (Hosting) bersama-sama dengan laman web dan kemudian mulakan promosi. Itu sahaja. Begitu mudah sekali!

Jadi, jangan berlengah. Dapatkan sekarang di http://jom123.com/panduanftp/

Related posts:

  1. 17 ebook Percuma untuk anda!
  2. 3 Taktik Mudah Super Affiliates
  3. Ebook PERCUMA: Kesilapan Usahawan Muda Internet
  4. Ulasan Ebook=> Raja Adsense: Rahsia Panduan Membuat Duit Tanpa Modal Dengan Google Adsense dalam Bahasa Melayu
  5. Chapter-M: Penyelesaian kepada Masalah Paypal dan Clickbank Rakyat Malaysia

2 Comments

  1. Sukeri Friday, 16 November, 2007
  2. Petai Jering Saturday, 27 November, 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge