Kuntao Marketing – teknik autopilot buat duit usd

Dah bersawang blog ni nampaknya. Banyak yang nak diceritakan tapi tak tertaip dek jejari nan runcing ni. Hari ni saya nak kongsi tentang perisian Kuntao Marketing oleh sifu Munawar .  Produk ni pernah dijual dipasaran pada Disember 2010 yang lepas. Tetapi jualannya ditutup hanya dalam masa 6 jam sahaja! . Saya tak sempat  nak beli masa tu sebab tak cukup budget terlambat buka email akibat sibuk bercuti di kampung.

Saya memang percaya dengan kualiti produk sifu Munawar sebab hasil dari ebook JWA dialah saya berjaya dapat cek pertama dengan adsense. Jadi, bila dapat tahu yang beliau akan buka semula jualan Kuntao Marketing pada 15 Ogos ni (esok), siap dengan harga diskaun 50%  untuk mereka yang terawal – saya sangat teruja. Dah siap set alarm kat handphone, harapnya kali ni tak terlepas peluang.

Kalau nak tau kenapa saya teruja sangat dengan software ni, cuba download versi PERCUMA ni dulu dan anda boleh cuba selama 10 hari. Saya dah download dan cuba versi percubaan ni untuk satu domain yang dah lama saya beli tapi tak digunakan. Dalam masa beberapa minitje ah boleh siap laman web kita!

Memang kagum dengan software buatan anak tempatan ni. Yang penting, lepas download, ambik masa untuk cuba betapa seronoknya guna software ni.

Caranya menggunakannya cukup mudah :

1. Dapatkan domain dan hosting – Kalau anda tak ada nama domain dan hosting sendiri, beliau ada tunjukkan cara percuma untuk dapatkannya.

2. Buat sedikit editing untuk link domain dan software ni. Jangan risau sebab video tutorial ada disediakan.

3.  Cari keyword yang berkenan dan klik start. Walla! dalam 5 minit anda dah boleh dapat berpuluh-puluh laman web dan artikel yang unik dan disukai google. Design laman web tu pun menarik perhatian pelawat untuk klik iklan kita sebab ia akan masukkan sekali elemen gambar dan video.

KunTao Marketing Software (versi upgrade) juga akan sertakan sekali dengan cara mendapatkan trafik ke website yang dah dibina sebab no trafic, no money kan? . Jadi, kita tak perlu risau tentang trafik. Ia bukan untuk Google Adsense sahaja, tapi boleh dijadikan sebagai teknik autopilot buat duit usd kepada kita.

Di bawah ni adalah 4 Modul yang terdapat dalam Kuntao Marketing:

cover kuntao marketing 289x300 |  Kuntao Marketing   teknik autopilot buat duit usd

1. KunTao Keyword
Ia disertakan dengan 3 keyword SCRIPT untuk mendapatkan hot search keyword setiap jam kedalam fail secara automatik. Wati gunakan keyword ini untuk membina pages.
2. KunTao Generator
Ianya adalah SOFTWARE utama yang ada dalam versi percubaan , dimana segala proses untuk membina pages akan dilakukan secara automatik.
3. KunTao Templates
Ia mengandungi 40 script Templates khas yang boleh digunakan untuk menjana pendapatan melalui GoogleAdsense, BidTraffic atau apa-apa sahaja program yang anda kehendaki. TIDAK terbatas.
4. KunTao Trafik
Ia mengandugi 10 teknik trafik khas untuk mendapatkan sebanyak mungkin trafik ke laman web yang dibina Wati menggunakan KunTaoGenerator.Jadi anda bukan sahaja mendapat software KunTao Generator tetapi keseluruhan teknik & strategi menjana pendapatan melalui apa sahaja program yang anda mahukan.Tidak terbatas!
Berapa Harga KunTao Marketing ni? Harga sebenar ialah RM 350 sahaja. Anda juga akan dapat bonus belian Pakej Fiverr Viral (FiverrViral.com) bernilai  RM50. Jadi, jumlah keseluruhan ialah RM 400. Tetapi, bulan Ramadhan ini ia ditawarkan dalam jumlah terhad iaitu…RM 200 Sahaja dan upgrade PERCUMA!
Mahal ke? Ia bergantung kepada pulangan yang bakal di perolehi. Saya akan mengaggapnya sebagai satu pelaburan.
Okl, dah panjang post ni, anda boleh cuba download versi percuma Kuntao Marketing dan upgrade kalau rasakan ia berbaloi dimiliki. Jangan lambat sebab macam biasa, sifu Munawar ni akan tutup jualan bila dah cukup kuota.

Related posts:

  1. Teknik Buat Duit Dengan Clickbank
  2. Review Majalah IM ke-12: Buat Duit Dengan Affiliate Marketing
  3. Saya antara Top Affiliate untuk PPL Teknik Video Marketing
  4. Download Rahsia Trafik – Video Marketing (Edisi Percuma) sekarang!
  5. Ebook PERCUMA – Peluang Buat Duit : The Death of Network Marketing

3 Comments

  1. kerja kosong Thursday, 1 September, 2011
  2. zack Tuesday, 6 September, 2011
  3. admin Thursday, 8 March, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge