Minyak Wangi Tanpa Alkohol Terbaru – AllStarPerfumes

Sejak akhir-akhir ini, semakin banyak minyak wangi tanpa alkohol dijual di pasaran tempatan. Biasanya minyak wangi tanpa alkohol ini dibotolkan didalam botol-botol kecil yang mengandungi antara 2ml – 15 ml minyak wangi dan dipakejkan dalam kotak yang cantik. Bagi saya ia adalah sesuatu yang menguntungkan pembeli sebab kita dapat banyak haruman dengan satu belian.

minyakwangi 228x300 |  Minyak Wangi Tanpa Alkohol Terbaru   AllStarPerfumes

Kebanjiran minyak wangi seperti ini saya rasanya bermula dengan kejayaan jualan produk minyak wangi tanpa alkohol berjenama One Drop Perfume. Ramai juga yang menjual minyak wangi seperti ini secara online. Kali pertama saya membeli minyak wangi One Drop Perfume juga melalui pembelian online. Memang lebih mudah, dan kalau pandai mencari, kita dapat harga yang lebih rendah.

Agak lama nak menghabiskan 8 botol minyak wangi one drop dan saya kira ia berbaloi dengan harga yang dibayar. Sejak hari tu, saya semakin berminat dengan minyak wangi tanpa alkohol bersaiz mini seperti ini. Maklumla, dengan satu pembelian, boleh dappat pelbagai haruman. Memang menjimatkan.

Pernah juga terpikir nak buat bisnes minyak wangi online. Tetapi, memikirkan saya masih kurang mampu nak mengendalikan pembungkusan dan penghantaran produk, saya pendamkan dulu hasrat tu. Sebagai alternatif,  saya mencari laman web yang menawarkan program affiliate untuk produk minyak wangi tanpa alkohol ni. Maklumla, selain kita guna minyak wangi tu, boleh juga dijadikan sebagai sumber pendapatan. Banyak juga laman web affiliate yang ada, tapi agak kurang menarik disegi pelan pemasarannya.

Minggu lepas, saya diperkenalkan oleh minyak wangi tanpa alkohol jenama AllStarPerfume. Jadi, setelah menjenguk laman web yang diberikan, ternyata ia menepati ciri-ciri yang saya ingini.

1) Produknya ialah minyak wangi tanpa alkohol, pastinya ia minyak wangi halal

2) Sistem affiliate dengan potensi pendapatan berterusan kerana ia memberikan komisen hingga level ke-5.

3) Tak perlu menguruskan sebarang penghantaran produk

4) Mendapat diskaun jika membuat belian ulangan.

Saya terus buat bayaran sebanyak RM60 untuk 1kotak produk minyak wangi wanita. Setiap kotak mengandungi 3 botol minyak wangi 5ml. Ia telah selamat saya terima pada hari sabtu lepas. Tak sangka dapat cepat, sebab di laman web kata akan diposkan pada 15 November. Dah test guna minyak wangi ni, memang sedap baunya. Dan bau ni bertahan lama juga.

CIMG1434 300x225 |  Minyak Wangi Tanpa Alkohol Terbaru   AllStarPerfumes CIMG1440 300x225 |  Minyak Wangi Tanpa Alkohol Terbaru   AllStarPerfumes

Jadi, kalau ada sesiapa yang berminat nak try minyak wangi tanpa alkohol jenama AllStarPerfumes ni, bolehla dapatkan maklumat lanjut dengan klik banner di bawah ni.

468 |  Minyak Wangi Tanpa Alkohol Terbaru   AllStarPerfumes

Jangan lupa daftar percuma. Web ni baru je dilancarkan pada 15 November, jadi anda akan jadi antara yang terawal sertai bisnes ni.. Kalau anda dah guna minyak wangi ni, jangan segan untuk tinggalkan komen ye.

Semoga wangi selalu!

Related posts:

  1. Harga minyak naik lagi! Jom kita buat duit
  2. MaxFuelPower- Produk Jimat Minyak
  3. Edarkan Laporan PERCUMA – Dapatkan Duit RM6555 Tanpa Modal Sekarang Juga
  4. Ulasan Ebook=> Raja Adsense: Rahsia Panduan Membuat Duit Tanpa Modal Dengan Google Adsense dalam Bahasa Melayu

4 Comments

  1. blogresipi Thursday, 19 August, 2010
  2. dodie Saturday, 1 January, 2011
  3. mai Saturday, 8 January, 2011
  4. K-syah Thursday, 9 February, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge