Paid Survey bersama Planet Pulse

Assalamualaikum,

Hari ni saya nak share satu peluang buat duit yang sangat mudah bersama Planet-Pulse.com . Memang ada banyak peluang paid survey seperti ni kat internet. Tapi agak sukar nak cari program affiliate yang menerima rakyat Malaysia. Saya dapat tahu tentang program ni melalui laman web eHomemakers.net yang turut ditaja oleh Nestle. Jadi, saya yakin bahawa ia adalah program yang sah.

Setiap survey yang dihantar kepada anda akan mempunyai nilai Pulse tertentu. 100 pulse = USD1. Lebih sukar borang survey yang perlu anda isi, lebih banyaklah pulse yang diberikan. Biasanya survey ni adalah terhad dan kita kena cepat respon kepada email yang dihantar.

Anda boleh cash-out kan bonus anda ke akaun Paypal bila dah melebih 2500 pulse = USD25 . Pendaftaran adalah PERCUMA. Anda tak perlu keluarkan sebarang kos pun.

468x60 en |  Paid Survey bersama Planet Pulse
Get paid for your opinions! Click on the banner above to join Planet Pulse. Its totally free to sign up, and you can earn UNLIMITED. Find out more by visiting PLANET PULSE.

No related posts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge