Pakej Rahsia10k : Budak 17 tahun bongkar rahsia peroleh RM10,000 dalam masa sebulan

Sekarang ni selain heboh tentang kenaikan harga minyak, dunia perniagaan internet Malaysia sedang kecoh dengan pelancaran produk Pakej Rahsia 10k yang dilancarkan pada 10 Jun yang lalu. Ia adalah satu produk yang dihasilkan oleh Team Flarebbiz yang mana ia menceritakan kisah Adly a.k.a Labanon yang pada usia 17 tahun (sedang menunggu keputusan SPM ) telah berjaya menjana pendapatan sebanyak RM10,000 dalam masa sebulan pada Januari 2008 yang lalu melalui perniagaan ebooknya.

Saya mengenali Adly sejak 2006 rasanya, seringkali bertukar pendapat dengannya melalui YM tentang perniagaan internet. Tapi saya sangat kagum dengan semangat dan kesungguhan Adly, dan akhirnya dia telah berjaya. Tak sangka budak umur 17 tahun pun boleh dapat income sampai macam tu. Sudah pasti sebagai orang yang lebih tua, saya teruja nak tahu apa rahsia.

rahsia10k1 300x180 |  Pakej Rahsia10k : Budak 17 tahun bongkar rahsia peroleh RM10,000 dalam masa sebulan

moz screenshot |  Pakej Rahsia10k : Budak 17 tahun bongkar rahsia peroleh RM10,000 dalam masa sebulan
Setelah diteliti, saya rasa bahawa inilah antara blueprint lengkap yang ada di Malaysia yang sepatutnya dah dikeluarkan sejak dulu lagi. Saya mengatakan sebegitu kerana:

– Anda akan ditunjukkan langkah demi langkah sampai berjaya.
– Ia merupakan blueprint yang telah terbukti kejayaannya.
– Pakej Blueprint Rahsia 10K ini sangat lengkap.

Saya amat mengesyorkan kepada anda semua untuk memiliki Pakej Rahsia 10K yang menukarkan revolusi perniagaan internet selama ini. Pakej ini merangkumi semua aspek yang diperlukan dari e-book, video dan mp3 interview khas untuk Rahsia 10K ini.

Pakej Lengkap Rahsia 10K ini mengandungi:

– Ebook Rahsia 10k – Case Study (Bernilai RM97)
– Ebook Rahsia 10k – Praktikal (Bernilai RM67)
– Ebook Rahsia 10k – Plan 60 Hari (Bernilai RM37)
– Teleseminar Bersama Zamri Nanyan (Bernilai RM87)
– Interview Bersama 4 Orang Internet Marketer (Bernilai RM397)
– Video Tutorial Membuat Ebook (Bernilai RM47)
– Senarai Semak (Bernilai RM17)

Harga yang diletakkan oleh mereka iaitu RM47 juga agak rendah buat masa ini dan rasanya mereka perlu meletakkan harga lebih tinggi lagi kerana pakej Rahsia 10K ini sangat lengkap untuk anda semua. Tahniah untuk Flarebiz kerana telah membuatkan perniagaan internet ini semakin mudah untuk semua orang!

Dapatkan segera sebelum harga Pakej Lengkap Rahsia 10K ini naik dua atau tiga kali ganda selepas ini!

Opps.. Sebelum itu, saya ingin menawarkan sesuatu untuk anda yang membeli melalui link saya ini sebagai tanda berterima kasih.

Tawaran ini terhad untuk masa tertentu sahaja. Anda akan menerima:

+ Pakej Teknik Niche (bernilai RM50+ bonus bernilai RM534)
+ EZ Ebook Templates
+ Ecover Software
+ Squeeze Page Templates
+ Sebanyak RM5 akan dikembalikan kepada anda apabilan anda membuat belian melalui link affiliate saya. Ini bermakna anda hanya perlu membayar Rm42.00 sahaja untuk pakej ini.

Dapatkan segera ebook “Rahsia 10K” yang bakal mencetuskan revolusi perniagaan internet ini sekarang juga tanpa ragu-ragu dan anda akan mendapatkan bonus-bonus yang telah saya tawarkan kepada anda ini.

Dapatkan segera disini
468x60 |  Pakej Rahsia10k : Budak 17 tahun bongkar rahsia peroleh RM10,000 dalam masa sebulan

Related posts:

  1. Bonus Ekstra Pakej Sistem Rahsia versi 2.0
  2. Jangan Beli Pakej Sistem Rahsia Versi 2.0
  3. RM 11,000 dari internet! Secara sambilan
  4. Pelancaran Rahsia Sistem Merekrut MLM (Penajaan Hebat) oleh RahsiaMLM
  5. Ulasan Ebook=> Raja Adsense: Rahsia Panduan Membuat Duit Tanpa Modal Dengan Google Adsense dalam Bahasa Melayu

2 Comments

  1. titan Sunday, 6 July, 2008
  2. serangin Saturday, 2 August, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge