Penjelasan tentang pakej video buat duit dengan Youtube

Fuh! Lama sungguh saya tak update blog ini. Hampir sebulan lamanya. Ada juga membuat draft beberapa posting tapi tak berjaya juga untuk dipostkan sebab kekeringan idea. itu belum termasuk dengan line streamyx yang semakin menjadi-jadi “kelajuannya”.

Semasa saya sedang bercuti hari tu, ada menerima satu email dari Puan Lisa Hilmi yang memberikan serba sedikit penjelasaan tentang pakej video buat duit dengan youtube yang masih hangat dipasaran. Saya pun sebenarnya menerima banyak komen dan soalan tentang pakej video ini, cuma tiada peluang untuk menjawab kesemua soalan yang diajukan. Insyaallah saya akan cuba reply secara berperingkat.

Berikut adalah email yang dihantar pada 15 Mac 2009. Jika anda masih ragu-ragu dengan pakej ini, harap penjelasan ini serba sedikit akan memberikan anda lebih kefahaman tentangnya. Saya ada tambah sikit komen dalam ruangan “”
=====================================================

Salam

Email ini ditujukan khas untuk mereka yang masih belum membeli Pakej Video Youtube saya.
Saya menerima banyak email dan YM dari mereka-mereka yang masih tidak faham apa sebenarnya Pakej Video Youtube ini.
Ada yang fikir bahawa pakej ini ialah :
  • Bisnes MLM yang mana anda kena cari orang bawah – Jawapannya TIDAK

      Anda tak perlu nak taja orang atau buat belian bulanan

  • Kena jual semula pakej ini – Jawapannya TIDAK

      Anda tak perlu jual semula pakej ni. Hanya beli dan aplikasikan apa yang diajarkan untuk memperolehi pendapatan

  • Program cepat kaya, di mana di dalam masa beberapa hari beribu-ribu ringgit akan masuk ke akaun bank anda – Jawapannya TIDAK

      Tak mustahil untuk dapat beribu-ribu ringgit dari program ini, tapi nak kena praktikkan teknik yang diajar. Dan duit takdela masuk direct ke akaun bank kita. Nak kena ambil masa untuk cek diposkan pada kita, dan kena tunggu pihak bank proses cek kita tu.

  • Upload video ke Youtube dan apabila orang tonton maka anda akan dibayar – Jawapannya TIDAK

  • Soalan ini ramai jugak yang tanya saya. Ia bukan program berbentuk paid-per-view. Anda TIDAK akan dibayar untuk setiap orang yang tonton video yang anda upload.

Sebenarnya,
Pakej Video Youtube ini merupakan sebuah pakej BIMBINGAN, dimana anda akan diajar dengan ILMU dan PANDUAN bagaimana menghasilkan pendapatan yang lumayan sebagai seorang Agen Affiliate dan menggunakan Youtube sebagai medium untuk mempromosikan produk-produk affiliate secara besar-besaran.
Anda perlu faham bahawa, lebih ramai yang menonton video yang anda upload di youtube, lebih tinggi kebarangkalian untuk mereka klik link affiliate anda. Dari klik tersebut, tidak mustahul anda akan berjaya membuat jualan dan seterusnya menerima komisen.
Untuk pengetahuan anda telah ada seorang remaja berusia 19 tahun yang telah berjaya menghasilkan pendapatan lebih RM14,000 di dalam masa 2 bulan setelah mempelajari teknik-teknik yang diajar di dalam pakej saya.
Memang teknik ni sangat mudah sebab saya sendiri telah berjaya menjana pendapatan dari program affiliate Clickbank dengan menggunakan teknik ini. Buktinya boleh semak disini.
Adakah teknik-teknik saya ini memerlukan anda mengeluarkan modal lagi? Jawapannya TIDAK. Tiada modal diperlukan untuk menjalankan teknik-teknik saya ini. Apa yang perlu anda buat ialah FOKUS & USAHA.
Ya betul! memang anda tak perlukan sebarang modal tambahan lain. Tapi, kalau anda berminat nak pelajari lebih mendalam ilmu tentang program affiliate Clickbank, saya syorkan anda membeli ebook Panduan Clicbank berharga RM49. Saya sendiri mendapat banyak ilmu dari ebook ini. Pelaburan untuk ilmu, jika dimanfaatkan, pasti akan berbaloi.
Adakah anda perlu membina website? Jawapannya TIDAK perlu sama sekali kerana anda akan menggunakan video sebagai alatan promosi.
Anda memang tak perlu fikirkan tentang pembinaan sebarang laman web. Tapi kalau anda nak tahu bagaimana nak memilih sebuah laman web yang berpotensi tinggi untuk “menjual”, saya banyak belajar dari ebook Panduan Clickbank ini.
Adakah pakej ini sesuai untuk mereka yang Buta IT? Jawapannya SESUAI kerana pakej ini akan mengajar anda melalui Video Tutorial secara langkah demi langkah, anda tonton dan lakukan semula. Ianya amat mudah dipraktikkan.
Memang tak susah nak memahami video tutorial ini. Dengan sedikit usaha untuk mencuba, tak sukar mempraktikkannya.
Berapa pendapatan yang boleh anda hasilkan? Jawapannya bergantung kepada usaha dan kerajinan anda. Jika ada remaja berumur 19 tahun berjaya menghasilkan RM14,000 di dalam masa 2 bulan, mengapa anda tidak boleh melakukannya? Yang penting ialah USAHA & KERAJINAN.
Sudah tentu tiada jaminan berapa yang bakal anda perolehi, tetapi dengan usaha (yang betul) dan tak mudah putus asa, ia bukanlah mustahil
Oleh itu, janganlah membuang masa anda lagi. Pelajarilah teknik-teknik yang 100% terbukti berjaya menghasilkan pendapatan yang lumayan.
Untuk maklumat lanjut dan cara pembelian pakej sila klik link di bawah :

Apa yang paling saya suka tentang pakej ini ialah Bantuan Secara Online Melalui Yahoo Messanger (YM) bersama Puan Lisa. Saya sendiri telah menggunakannya dan setelah beberapa hari berkomunikasi, akhirnya telah berjaya membuat jualan yang tidak disangka-sangka. Memang lain rasanya bila berguru secara live dari mereka yang benar-benar pakar.

banneraffiliate300x250 |  Penjelasan tentang pakej video buat duit dengan Youtube

Related posts:

  1. Akhirnya berhasil jugak usaha saya buat duit dari Youtube
  2. Download Rahsia Trafik – Video Marketing (Edisi Percuma) sekarang!
  3. Pakej Rahsia10k : Budak 17 tahun bongkar rahsia peroleh RM10,000 dalam masa sebulan
  4. Kini Rakyat Malaysia Dah Boleh Buat Duit Dengan Clickbank
  5. Buat Duit Dengan Video Percuma

8 Comments

  1. norm Thursday, 7 May, 2009
  2. Noridah Monday, 11 May, 2009
  3. nasrol Thursday, 2 July, 2009
  4. nasrol Thursday, 2 July, 2009
  5. faiz Saturday, 11 July, 2009
  6. khairul Tuesday, 15 September, 2009
  7. bestari Monday, 11 January, 2010
  8. admin Wednesday, 13 January, 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge