Review Kuntao Marketing – selepas 5 bulan buat duit dengan adsense

Hari ni saya nak review salah satu produk yang saya dah guna iaitu Kuntao Generator Software yang dihasilkan oleh sifu Munawar. Sebelum ini, saya ada cerita bahawa kita boleh buat duit usd secara autopilot dengan kuntao generator ni , masa tu saya baru guna trial 10 hari dan baru bercadang nak buat belian. Alhamdulillah, saya berjaya beli software kuntao dengan harga diskaun. Selepas beberapa hari download, tonton video dan apply tekniknya, saya rasa ia memang pelaburan yang berbaloi.

Salah satu azam saya untuk tahun 2012 ialah untuk memperolehi sekurang-kurangnya usd100 setiap bulan dengan google adsense. Nampaknya ia tak mustahil jika saya gunakan software kuntao marketing generator dengan betul dan FOKUS.

Setelah mencuba dengan satu domain lama yang terbiar, inilah hasilnya selama 5 bulan eksperimen iaitu sejak Ogos 2011 hingga Januari 2012 . Domain ni sebelumnya saya upah orang buatkan blog autopilot, walaupun ada trafik tapi pulangannya sangat menyedihkan. Tapi, saya yakin domain ni menguntungkan sebab ia berdasarkan kepada satu keyword adsense yang mahal.

 |  Review Kuntao Marketing   selepas 5 bulan buat duit dengan adsense

income adsense sebelum dan selepas guna kuntao generator

Tak banyak sangat tapi ia dah membuktikan dengan kerja yang tak seberapa, website tersebut mampu memberikan saya income adsense secara autopilot. Cuba perhatikan views untuk website tersebut takdela tinggi mana pun. Sebab saya hanya ikut 10% je dari teknik tarik trafik yang ditunjukkan dalam video Kuntao Marketing ni.

Klik Disini Untuk 10 Hari Tempoh Percubaan Perisian KunTao Marketing

Apa yang saya buat untuk dapat income macam tu,

1. Setup kuntao generator di domain pilihan – sebaiknya nama domain adalah berdasarkan keyword adsense yang mahal.

2. Submit beberapa page ke website yang dicadangkan kuntao generator – yang ni saya cuma ikut 10% je. Punyalah tak rajin

3. Upah orang lain buatkan backlink ke beberapa page pilihan .  Untuk yang ni kos saya hanyalah sekitar RM30 sebulan. Ada ramai yang tawarkan servis sebegini ni wangcyber.com .

4. Setiap hari, bina sekitar 10 page baru guna software kuntao marketing. Sekejap je nak  buat page ni, hanya dapatkan keyword yang sesuai dan upload kepada kuntao. tak sampai 5 minit page anda akan siap.

Saya biasanya dah masukkan senarai keyword yang sesuai didalam MS Excel, dan siapkan jadual bila page ini akan  dibina. Kalau anda ada 500 keyword yang relevan dengan web anda, ambil masa 50 hari untuk habiskan semua keyword. Lepas tu saya submit RSS dan page link seperti yang diajar dalam video kuntao.

Itulah yang saya buat. Usaha memang tak seberapa, jadi hasilnya pun takdela sampai usd120 hari. Saya kira kalau saya dapat lebih rajinkan diri, tak mustahil saya boleh dapat sekurangnya usd4 sehari. Kalau 30 hari dah dapat usd120 sebulan. Kalau 10 website , memang tak mustahil dapat usd120 sehari kan? Kenapa yakin sangat? Sebab saya pernah dapat…

 |  Review Kuntao Marketing   selepas 5 bulan buat duit dengan adsense

target income adsense sehari dengan kuntao marketing

Tak mustahil kan, kalau dapat tiap-tiap hari macam tu? Yang penting kena usaha 100%, bukan 10% macam sekarang ni. Saya dah nampak peningkatannya, yang penting usaha.kuntaomarketing468x60 |  Review Kuntao Marketing   selepas 5 bulan buat duit dengan adsense

Kalau anda pun berminat nak buat duit dengan adsense cara kuntao marketing generator ni, bolehla klik banner diatas. Try dulu untuk 10 hari, dan kalau rasa berbaloi, upgrade kepada yang berbayar.

Boleh guna kod diskaun khas 19ED4F5 untuk dapat diskaun RM100. Tapi ia adalah terhad kepada 100 orang pertama sahaja. Jadi kena cepat la ye, kalau tak anda perlu membayar harga penuh.

Related posts:

  1. Kuntao Marketing – teknik autopilot buat duit usd
  2. Review Majalah IM ke-13 – Buat Duit Dengan Blog
  3. Review Majalah IM ke-12: Buat Duit Dengan Affiliate Marketing
  4. Review Majalah IM ke-11 – Buat Duit Dengan Servis
  5. Ulasan Ebook=> Raja Adsense: Rahsia Panduan Membuat Duit Tanpa Modal Dengan Google Adsense dalam Bahasa Melayu

5 Comments

  1. sadiq Saturday, 2 June, 2012
  2. Axrhuls Friday, 15 June, 2012
  3. Syed Azhar Monday, 30 July, 2012
  4. admin Wednesday, 1 August, 2012
  5. joe Tuesday, 21 August, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge