Saya dan TM (trace mineral)

Selain jalankan bisnes prepaid Mymode, saya juga menyertai MLM Revell. Yang mana saya jalankan secara online dengan bantuan Team700. Apa yang paling penting bagi saya untuk join apa-apa MLM ialah produknya. Kalau saya rasa produk tu memang bermanfaat dengan harga yang berpatutan. Kenapa tidak saya join? Dapat jugak diskaun kan?

tm 1 |  Saya dan TM (trace mineral)Hari ni saya nak share salah satu produk terlaris Revell iaitu Trace Mineral. Saya tau tentang dengan TM ni dah lama sebenarnya iaitu sejak 1997. Semasa saya belajar kat U lagi. Diperkenalkan oleh kakak seorang member housemate saya.

Pendapat saya, produk ni memang best. Sebab sejak saya amalkan. Takdela rasa malas dan penat nak pergi kelas. Tapi oleh sebab saya ni jenis “hot hot chicken shit”, dan takde apa-apa masalah kesihatan serius, saya stop. Tapi, saya tak buang terus sebab TM ni takde tarikh luput.

Masa tahun 2004, saya terjumpa dengan Cybershop2u.Net yang jalankan bisnes Revell secara online. Tapi saya tak join. Cuma web tu membuatkan saya teringat semula TM yang saya pernah beli, guna dan simpan. Apa lagi, saya selongkar balik almari saya dan jumpa. Maklumla sejak dah kerja dan ada anak, penat jugak rasanya. Saya pikir why not try saya guna balik.

Saya mula amalkan 5 titis dalam air oren. Esoknya naikkan kepada 6 titis, lusa 7 titis dan seterusnya sampai 20 titis. Hasilnya? masih sama seperti 7 tahun lepas. Dah takde rasa penat dan letih. Segar je bangun pagi.

Sekarang ni, saya memang amalkan produk TM ni untuk keluarga. Untuk anak-anak, saya masukkan 2-3 titis dalam susu anak saya. Memang diaorang nampak cergas dan jarang sakit. Kalau masak nasi, saya akan titiskan 5 titik dalam air sebelum masak. Memang nasi rasa lebih sedap.

Satu botol TM (2 oz) ada 1,000 titis! Harganya cuma RM36 (harga ahli RM30) . Macam saya biasanya saya beli botol besar (4 oz) yang ada 2,000 titis. Harganya RM63 (harga ahli RM50.80). Macam saya, 1 botol ni boleh tahan lebih 2 bulan dengan kegunaan purata 30 titis sehari. Memang berbaloi.

Saya jadi ahli Revell dibawah Team700 sejak tahun 2005. Kalau berminat nak beli TM ni pada harga ahli, bolehla dapatkan maklumat lanjut Team700 . Sekarang ni tengah ada promosi Powerline dimana 500 orang pertama yang join akan jadi “anak emas” . Apa kelebihannya jadi “anak emas”, kena la check sendiri disini.

Kalau ada apa-apa soalan atau pendapat tentang TM atau Team700 ni, bolehla tinggalkan komen kat bawah ni.

Related posts:

  1. Baru Join Friendster

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge