Tawaran Istimewa Sempena Merdeka

Assalamualaikum/salam sejahtera,

Apa khabar? Harap sihat hendaknya. Hari ni saya nak umumkan beberapa perkara.

1) Tawaran Merdeka di Adikbijak
Adikbijak adalah satu porttal yang menjual pelbagai buku pendidikan untuk seisi keluarga. Bersempena Ulang Tahun Kemerdekaan Negara Ke-50… atas rasa syukur dan ingin sama-sama meraikannya, juga sebagai tanda terima kasih ke atas sokongan rakan-rakan AdikBijak.com selama ini…

Mereka menawarkan 12 Pakej Istimewa yang khusus untuk bulan kemerdekaan ini sahaja. Setiap pakej adalah dalam tema tertentu dan berharga RM50 sahaja. Selain membeli, anda juga boleh buat duit dengan menyertai program affiliate yang disediakan. Komisen dibayar sehingga 3 level. Percuma je nak join.

Saya sendiri dah beli beberapa buku dari web ini menggunakan komisen yang diterima. Penghantaran produk pun cepat.

2) Daftar Bisnes Prepaid Mymode hanya RM50

Selain laman web TambahPendapatan.com, saya juga ada web MyPrepaidSMS.com yang khusus kepada perniagaan prepaid Mymode. Saya jalankan bisnes ni dah setahun. Alhamdulillah, income yang diperolehi tidak mengecewakan walaupun dibuat secara sambilan je.

Kalau anda guna handphone, patut pertimbangkan peluang bisnes prepaid ni. Sempena Merdeka ni, saya pun nak buat promosi sket.

Anda kini hanya perlu bayar RM50 sahaja untuk jadi ahli Mymode. Yuran keahlian sebenar ialah RM65, jadi saya sponsor RM15. Tapi..tawaran ni terhad kepada 10 orang pertama dan sehingga 31 Ogos ni je. Kalau takde syarat, bukan tawaran terhad la namanya kan?

Jadi, jangan berlengah lagi sebab hingga hari ni ada 8 tempat je lagi. Kalau anda orang yang ke-11 nak daftar, perlu bayar RM65. Untuk Mymode ni, saya juga dah siapkan “eKursus Tips Mymode” khas untuk downline saya. Dimana anda akan dapat follow-up secara konsisten dari saya. Ia juga akan diberikan kepada downline anda juga.

3) Ebook PERCUMA untuk anda

Sebuah lagi ebook dalam Bahasa Melayu yang bertajuk “Membina Web Berjaya” dah dilancarkan. Saya dah membacanya dan bagi saya ia sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang nak mulakan apa jua bisnes internet.

Okla, diharap update hari ini serba sedikit akan membantu anda untuk lebih berjaya.

Salam sukses!

P.S:
Zul Smartusaha baru sahaja buat relaunch untuk Pakej Blogger Kit beliau, ada tawaran terhad yang menarik disediakan. Kalau belum dapatkannya, bolehla beli sekarang. Memang berbaloi pelaburan anda tu.

Related posts:

  1. Tawaran Istimewa – Untuk Tempoh Terhad
  2. Prepaid Mymode – Pelancaran MyPrepaidSMS.com
  3. Tawaran Khas oleh Joel Christopher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge