Monthly Archive:: April 2007

Dah Pangkat Star CM di Mymode

Alhamdulillah.. akhirnya hari ni saya berjaya memetik “bintang” pertama kat Mymode ni. Dah naik pangkat jadi Star CM. Walaupun income belum mencecah 4 angka, tetapi saya yakin lambat laun ia akan tetap tercapai. Hari ni ringkas je post saya. Just nak …

Buat Duit Dengan Blog

Ramai yang masih tidak percaya bahawa dengan blog, kita boleh mendapat pendapatan yang tinggi samada secara sampingan ataupun sepenuh masa. Jika anda hanya melihat dari skop pasaran Malaysia, memang agak sukar untuk anda percayai, namun jika kita menjenguk ke dunia …

Apakah Sebab Utama Sertai MLM?

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Sudah agak lama saya tidak update blog ini. Sebenarnya sekarang ni saya sedang sibuk menumpukan kepada beberapa projek sebelum saya berehat seketika kerana saya bakal menimang cahaya mata ketiga pada bulan hadapan. Insya allah. Salah satu …

BERMUSUH DENGAN SIFAT MALAS

Malas adalah musuh utama manusia untuk bergerak maju. Oleh itu, kita perlu buang sifat malas, supaya motivasi untuk kita berdaya maju tidak pudar. Cuba anda renungi diri sendiri, tanya diri sendiri “ Aku ni okey ke?”. “Aku ni okey ke …