About Bisnes Prepaid Mymode

Saya telah sertai bisnes ini sejak 2006. Berikut adalah info syarikat yang saya sertai

Siapa Prepaid4u.net?

Saya telah menyertai kumpulan Prepaid4u.net untuk menjalankan bisnes prepaid Mymode ini. ia diterajui oleh Saudara Adi Nor Jaafar. Selepas mengkaji beberapa grup online lain yang turut memberikan web replika untuk bisnes prepaid Mymode ini, saya lebih yakin dengan prepaid4u.net kerana melihat komitment pengasas dan ahlinya didalam memberikan bantuan dan sokongan kepada ahlinya.  Ternyata pilihan saya tepat kerana sehingga kini, support sentiasa diberikan. Dan mulai 1 November 2010, pihak prepaid4u telah mengambil alih syarikat Mymode.

Penjenamaan Semula dengan Team Pengurusan Baru (MYMODE kepada Prepaid4U)
Untuk makluman semua, MYMODE yang dahulunya diasaskan oleh Advanced Mobile Services & Solutiosn Sdn. Bhd. (AMOSS) sebelum ini dikenali sebagai Asia Mobile Commerce Privilege (M) Sdn. Bhd. kini telah diambil-alih sepenuhnya oleh MFactorbiz SDN. BHD. dan diberi nama PREPAID4U.

MFactorbiz SDN. BHD. adalah merupakan sebuah syarikat yang diterajui oleh kumpulan pentadbir yang selama ini menjadi peneraju utama kepada Agent MYMODE yang bernaung dibawah kumpulan Prepaid4U (www.prepaid4u.net) sebelum ini.

Siapa Mymode?

Saya kenali Mymode sejak tahun 2003. Kini (2010) bermakna sudah hampir 7 tahun ia beroperasi. Walaupun menghadapi pelbagai halangan dan masalah sepanjang ia beroperasi, saya masih tetap yakin bahawa Mymode tetap kukuh. Buktinya pihak Mymode telah berjaya bekerjasama dengan Maybank untuk meletakkan menu Mymode di mesin ATM Maybank Kawanku. Sebaris dengan syarikat gergasi lain.

Paling penting, saya memilih mymode kerana yakin dengan pelan pemasaran yang disediakan. Ia memberikan peluang kepada kita semua untuk menjana pendapatan sampingan dengan kos minima. Produk utamanya iaitu prepaid adalah keperluan kita semua. Dengan syarat minima, kita boleh menikmati bonus mingguan setiap hari Khamis. Tak pernah terlewat sejak ia beroperasi.

Memang banyak peluang diluar sana yang memberikan kemudahan belian prepaid secara SMS dan online. terserah kepada anda untuk memilih yang terbaik (pada pendapat anda). Bagi saya, Mymode masih yang terbaik.

Salam sukses!

Asmawati