Benarkah Adsense Akan Mati?

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

POst saya pada hari ini agak ringkas. Saya pasti anda tahu� ramai yang telah berjaya buat duit melalui adsense ini. Bagi saya sendiri masih banyak yang perlu dipelajari dan diaplikasikan.

Namun baru-baru ni saya telah menemui satu buku bertajuk ” The Death Of Adsense” yang ditulis oleh Scott Bausch. Sebenarnya saya tak pernah dengar pun nama dia sebelum ni, tapi tajuk bukunya yang agak� kontroversi (siapa yang akan� percaya bahawa adsense akan mati?)� membuatkan saya berminat untuk membacanya.

Dan apa yang beliau dedahkan memang agak kontrovesi tetapi logik untuk direnungkan. Beliau turut menyertakan laporan “bedah siasat” atau autopsy yang beliau lakukan selama 12 bulan tentang google adsense ni.

Beliau juga memaklumkan bahawa dia telah bertukar kepada model perniagaan lain yang dikatakan lebih menguntungkan. Apakah� ia? Saya sendiri masih belum tahu sebab baru baca Bahagian 1 sahaja dan ebook untuk Bahagian Ke-2 akan hanya boleh di download� tidak lama lagi.

Jadi, jika anda berminat untuk mengetahui kisah sebenar di sebalik buku ini, boleh la download secara PERCUMA melalui link ini. Baca dengan fikiran terbuka dan terpulang kepada anda untuk menilainya.

Salam sukses!

P.S: Anda juga berpeluang buat duit PERCUMA sebaik sahaja anda download buku ini. Setiap orang yang download melalui link anda, anda akan terima usd0.5(=RM1.90). Jadi, jangan bertangguh! Download buku ” The Death Of Adsense”� sekarang juga.

5 Comments

  1. cikgubiz Thursday, 14 September, 2006
  2. siantan Thursday, 14 September, 2006
  3. fauzan Saturday, 16 September, 2006
  4. azwan Sunday, 17 September, 2006
  5. Khairul Sunday, 17 September, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published.