Bisnes Prepaid Tunetalk ToneExcel

bisnes tunetalk affiliate

Adakah anda tahu bahawa dengan hanya mempromosi/ menjual kad SIM Tunetalk yang dikeluarkan melalui program TuneTalk ToneExcel W0W Referral Program, anda boleh memperolehi pendapatan sampingan hingga ribuat ringgit setiap bulan?

Melalui program ini, anda hanya perlu menjual SIMKAD prepaid ToneExcel ( yang menggunakan perkhidmatan TuneTalk ) kepada ahli keluarga, rakan-rakan atau sesiapa sahaja.  Sebagai ganjaran, setiap kali mereka top-up handphone mereka, anda akan mendapat komisyen sebanyak 3 tingkat!
Mereka boleh top-up di mana jua seperti 7Eleven, stesen minyak, kedai-kedai prepaid yang menjual topup, tanpa perlu mengganggu anda. Jika mereka menggunakan SIMKAD tersebut selama 10 tahun, maka selama itulah anda akan mendapat komisyennya selagi mereka top-up. Semakin ramai anda menjual SIMKAD tersebut, semakin tinggilah pencen yang anda akan perolehi.

Potensi pendapatan dengan Bisnes Tunetalk-ToneExcel

bisnes-tunetalk-income

Untuk permulaan memang kita tak dapat sebanyak itu, tetapi untuk jangka masa panjang, tidak mustahil kita akan dapat mencapainya jika konsisten dalam usaha promosi. And boleh rujuk posting yang saya buat diblog ini tentang mengapa saya sertai bisnes Tunetalk ini.

Jika anda berminat untuk menjana pendapatan melalui bisnes prepaid Tunetalk dibawah kumpulan saya,  sila isikan borang diatas-kanan untuk penerangan detail

w16_6pr_arrow_turn_right_plaque_t

1. Buat pradaftar percuma di laman web prepaid tunetalk ini atau klik banner dibawah untuk pradaftar PERCUMA.

2. Klik upgrade VIP dan buat bayaran kepada admin. Pihak admin akan menguruskan penghantaran kad SIM kepada anda dengan kadar segera

3.Anda juga akan menerima web replika percuma seperti iniuntuk memudahkan anda mempromosikan bisnes ini.

4. Sebaik sahaja anda menerima kad SIM Tunetalk-ToneExcel, boleh la digunakan berdasarkan arahan yang disertakan bersama-sama kad sim tersebut.

5. Jika ada sebarang soalan, boleh berhubung terus dengan saya melalui call/sms di  012-9273808

Leave a Reply

Your email address will not be published.