Cara mengaktifkan web replika tone excel percuma untuk promosi

Promosi adalah sangat penting dalam membolehkan anda menjana pendapatan yang lumayan bersama bisnes tone excel ini. Dengan memiliki laman web sendiri, kerja anda akan menjadi lebih mudah. Hanya promosikan alamat laman web anda di facebook, blog, flyers, business card dan sebagainya. Prospek yang berminat pastinya akan melawat laman web anda untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Namun begitu tidak semua orang mempunyai kemahiran untuk membina laman web sendiri. Dan memiliki sebuah web replika tone excel adalah pilihan terbaik. Salah satu kelebihan dibawah network saya ialah anda layak untuk menerima web replika tone excel  seperti di bawah secara percuma sahaja.

web-replika

 

Antara kelebihan apabila memiliki laman web ini ialah;

1. Anda akan memiliki laman web sendiri secara percuma. Ini akan membolehkan kedai anda dibuka 24 jam

2. Sistem web replika ini akan mendapatkan info prospek seperti nama, alamat email dan nombor handphone untuk memudahkan anda memantau sejauh mana berkesannya kaedah promosi anda. Lebih ramai prospek yang mendaftar secara percuma, lebih tinggi peluang anda untuk menukarkan mereka kepada pengguna simkad tone excel ini. Anda boleh menghubungi mereka untuk memberikan penerangan lanjut.

3. Admin akan membuat follow up prospek anda melalui email secara automatik dan berkala. Ini akan meningkatkan keyakinan dan memberikan maklumat lebih detail kepada prospek dengan lebih pantas. Anda juga tidak perlu bersusah payah menghantar email kepada prospek.

4. Anda tidak perlu simpan stok atau poskan stok. Prospek yang berminat hanya perlu membayar kepada admin untuk mendapatkan simkad. Admin akan poskan simkad kepada prospek anda bersama cara untuk mendaftar. Dengan cara ini, anda tidak perlu menyimpan sebarang stok dan pergi ke pejabat pos untuk menghantar simkad. Mudah kan? Semuanya pihak admin akan uruskan 😉

5. Prospek anda tidak akan didaftarkan terlebih dahulu. Admin hanya akan menghantar simkad kepada prospek anda. Prospek akan diberikan arahan untuk mendaftar menggunakan id toneexcel anda sebagai penaja. Jadi, ini dapat mengelakkan kes “prospek dicuri”. Saya sudah menggunakan web replika ini sejak 2011 dan adminnya sangat jujur .

6. Web replika ini disediakan hanya untuk tujuan promosi. Sebarang maklumat rasmi berkaitan prestasi network dan komisyen, tidak disediakan disini. Ia boleh disemak di member area web rasmi toneexcel.com.

Anda boleh daftar percuma dahulu di http://bisnesprepaid.com/astech  untuk “test drive” bagaimana laman web ini berfungsi.

Bagaimana hendak mengaktifkan laman web bisnesprepaid ni?

Setelah anda mengaktifkan simkad tone excel anda. Anda boleh login di web bisnesprepaid dan ihat menu di sebelah kiri yang tertulis “AKTIFKAN KEAHLIAN: IKUTI LANGKAH DIBAWAH

Lakukan langkah 3 (Update ID Toneexcel) untuk membolehkan laman web anda diaktifkan oleh admin. Pastikan anda update nombor ID ToneExcel yang betul kerana ia akan dijadikan rujukan oleh prospek anda yang ingin mendaftar nanti .

ahli-toneexcel5

 

 

dan isikan id tone excel anda yang betul. Id ini dihantar melalui sms kepada anda semasa proses pengaktifan simkad tone excel dilakukan sebelum ini.web-replika-3

 

Saya (upline) akan menerima email pemberitahuan dari admin untuk mengaktifkan web anda. Hanya ahli toneexcel dibawah kumpulan saya sahaja akan dapat menggunakan kemudahan web replika ini.

ahli-toneexcel6

Saya akan buat semakan di member area Toneexcel.com untuk buat semakan samaada anda dibawah network saya atau tidak.

ahli-toneexcel8

Jika sah anda dibawah network saya, baru saya luluskan. Jika tidak, saya akan reject permohonan anda

ahli-toneexcel7

Jadi, adalah sangat penting untuk anda maklumkan kepada saya , siapakah upline anda jika anda bukan di level 1 saya agar saya dapat menyemak susur galur anda.

Web ini sangat penting kerana ia akan kita gunakan untuk dipromosikan . Pasti prospek akan kecewa jika mereka gagal hubungi anda hanya kerana alamat email dan nombor hp yang tidak sah. Jadi pastikan bahawa semua maklumat yang anda masukkan di UPDATE PROFILE (1) adalah betul.

Nah! kini semuanya terpulang kepada anda samaada ingin menggunakan kelebihan ini atau tidak . Anda orang yang lebih selesa bergerak secara offline dan tidak memerlukan laman web. Jawapannya di tangan anda sendiri.

Boleh klik dan daftar percuma di http://bisnesprepaid.com/astech untuk mencuba web replika tone excel ini

 

Jika anda sudah mendaftar dengan tone excel tetapi masih belum memiliki sebarang web promosi, boleh dapatkan web replika dari sini

1. http://tonexpress.com/offer – bayaran RM10 untuk pengaktifan

2. http://wowhebat.com/485733