Cerita Mymode

Anda Guna handphone?
Tak kira la prepaid atau postpaid (Maxis, Celcom, Digi, Tunetalk, Umobile,dll)

STOP!

Anda Akan didedahkan dengan

Rahsia Cara Buat Duit Dengan Handphone

Sila tanya soalan ini pada diri anda.

Berapakah duit yang dibelanjakan setiap bulan untuk reload@bayar bil handphone anda ? RM30? RM50? RM100?
Kalau Guna Prepaid, dari mana anda beli reload?Kedai? Internet?Pejabat Pos? Dapat tak diskaunatau hadiah?
Selain boleh guna handphone untuk call/sms/mms, apa lagi yang anda dapat?
Kenapa tak gunakan handphone tu SAMBILbuat DUIT?

Fikirkan: Anda Nak Buat Duit Tak?

Kalau nak, teruskan membaca….

Daripada: Asmawati Abdul Manap
10 November 2008 , 4.49 pagi
Kuala Lumpur, Malaysia

Assalamualaikum / Salam sejahtera,

Pada Julai 2006, saya telah sertai program perniagaan prepaid bersama Mymode di bawah kumpulan Prepaid4u (dah setahun lebih 2 tahun rupanya). Pada mulanya sekadar untuk kemudahan diri sendiri. Tapi kini ia telah menjadi salah satu sumber pendapatan tambahan untuk keluarga saya.

Maklumla dengan Mymode ni kita boleh beli prepaid dengan MUDAH dan CEPAT dan yang penting sekali pada harga lebih murah dari pasaran. Selain tu saya ada juga promosikan di internet untuk kongsikan peluang ni dengan lebih ramai orang. Tak sangka ramai jugak yang berminat.

Hasilnya?- Bulan Pertama

Time saya join tu sebenarnya dah hujung bulan. Jadi , cuma dapat bonus untuk 2 minggu je. Oleh sebab sebelum ni saya pernah join beberapa perniagaan prepaid melalui SMS dengan syarikat lain, takde la masalah sangat nak memahami macam mana konsep perniagaan Mymode ni dijalankan.

Apa yang penting, kita perlu sedar, apa-apa bisnes pun mesti bermula dengan jumlah yang sikit. Minggu pertama saya cuma dapat 82 sen je. Tapi takpe..Masuk bulan kedua, jumlah bonus telah meningkat. Berapa ye? Cuba tengok kat bawah ni..

Bulan Kedua

Alhamdulillah.. Akhirnya dah dapat bayar balik modal yang saya keluarkan untuk yuran keahlian sebanyak RM65. Siap ada balance lagi, jadi bulan ni dapatla beli prepaid FREE.

Pendapatan Saya Selepas Setahun..

Diam tak diam, dah setahun saya sertai Mymode ni. Pendapatan yang saya perolehi dari Mymode hingga hari ni berjumlah RM 3,791.97. Ini adalah untuk 12 bulan, bermakna secara purata saya dapat sekitar RM315.99 sebulan! Kat bawah ni saya nyatakan income saya setiap bulan.

Bulan Pendapatan Mymode Perbelanjaan Prepaid
7/2006 RM 10.82 RM 60.00
8/2006 RM 84.06 RM 60.00
9/2006 RM 219.24 RM 60.00
10/2006 RM 287.02 RM 60.00
11/2006 RM 308.11 RM 60.00
12/2006 RM 181.64 RM 60.00
1/2007 RM 437.99 RM 60.00
2/2007 RM 343.62 RM 60.00
3/2007 RM 449.26 RM 60.00
4/2007 RM 640.81 RM 60.00
5/2007 RM 463.38 RM 60.00
6/2007 RM 366.02 RM 60.00
JUMLAH RM 3,791.97 RM720.00

Kalau dibuat pengiraan selanjutnya, ini menunjukkan saya dah dapat keuntungan bersih sebanyak RM3,0719.97 untuk setahun. Mungkin ada yang kata bukannya banyak sangat. Tapi saya sangat bersyukur sebab sekurang-kurangnya handphone saya boleh buat duit dan tiap bulan saya dapat prepaid FREE!

Kini sudah lebih 2 tahun saya menjalankannya

Kini sudah lebih 2 tahun menjalankannya. Tak sangka sebenarnya saya boleh peri sejauh ini. Dengan bonus minggu pertama cuma 82 sen, kini ia menjadi satu jumlah yang agak besar. Walaupun saya tidak mendapat puluhan ribu ringgit setiap bulan, tetapi dengan jumlah sebanyak ini, ia memang banyak membantu kami sekeluarga disegi kewangan.

Okla, dah banyak yang diceritakan. Sebenarnya bukan nak menunjuk-nunjuk pendapatan, tetapi ia sekada rbukti bahawa dengan kaedah yang betul, tak mustahil untuk anda memperolehi pendapatan lumayan secara berterusan dengan perniagaan prepaid Mymode ini. Anda tentunya inginkan HASIL secepat mungkin kan? Fikirkanlah, suka atau tidak, setiap bulan anda akan tetap perlu reload prepaid anda. Manakah pilihan yang lebih bijak?

Bersusah payah pergi ke kedai untuk beli prepaid (mungkin perlu bayar RM10.50 untuk prepaid RM10!) dan sekadar boleh guna handphone untuk SMS/call/dll atau…

Mulakan Langkah dengan Menyertai Kami

KENAPA ANDA PERLU SERTAI TEAM INI?

Pihak MyPrepaiSMS.com sebenarnya bernaung dibawah kumpulan Prepaid4U.Net iaitu sebuah Kumpulan agen Mymode yang paling aktif. Dalam tempoh 1 tahun lebih sahaja, group ini telah berkembang kepada beribu orang ahli ejen dimana dengan sistem penajaan kami, Prepaid4U.Net telah mempunyai lebih 30,000 ahli dengan melahirkan 11 orang starCM, 10 orang 2StarCM, 3 orang 3starCM, 1 orang 4starCM, 8 orang 5starCM dan 2 orang 6starCM (*statistik diambil merujuk pada keahlian sehingga 24 April 2007 sahaja)

Ini membuktikan bahawa prepaid4u.net mampu melahirkan ejen-ejen yang hebat dengan bantuan yang berterusan dari upline-upline hebat prepaid4u.net berbanding group lain.

(1) Starter Kit Lengkap Panduan Menjalankan Perniagaan Mymode.

Ini termasuk penerangan lengkap tentang MyMode dan cara-cara menjalankan perniagaan ini. LENGKAP!! Pelan yang telah kami rangka dengan begitu teliti untuk memudahkan anda dalam mencapai target bagi mendapatkan pendapatan sehingga ke 5 ANGKA di dalam perniagaan ini.

Dari feedback yang kami perolehi, rata-rata agent kami amat berpuas hati dengan penyampaian kami.Selain dari itu juga terdapat koleksi-koleksi pamplet untuk anda gunakan sebagai promosi diluar talian (offline promotion), strategi, simulation pengiraan bonus, panduan lengkap arahan-arahan SMS MyMode, bonus plan dan bermacam lagi!!

(2) Laman Web Replika PERCUMA untuk tujuan promosi

webfree Sistem Web Prepaid4U.Net akan secara automatik mewujudkan satu web replika berdasarkan userid yang anda gunakan. PERCUMA!! Malah segala kos hosting, domain dan kos penyelenggaraan server juga ditanggung oleh pihak kami. Ianya akan diaktifkan sebaik sahaja keahlian anda diUpgrade kepada Ahli VIP (Agent Mymode).

Kami telah membangunkan satu sistem berangkai untuk memantau keahlian baru yang berdaftar dengan kami. Setiap click dari referral ID web replika anda akan disimpan kedalam cache komputer berkenaan selama sebulan. Jadi dengan menyertai group kami kemungkinan untuk anda mendapat downline amat tinggi!!Cth nama laman anda: http://prepaid4u.net/index.php?id=wati77 (userid adalah katanama login yang anda gunakan di website Prepaid4U.Net)

(3) Urusan Pendaftaran AUTOMATIK

Kami menyediakan 3 method pembayaran pendaftaran keahlian baru. Anda boleh membuat pilihan samada membayar yuran kepada UPLINE atau terus kepada Admin atau pembayaran terus kepada pihak Mymode. Ini menunjukkan sistem yang telus disamping menjamin kelancaran proses pendaftaran anda.

Sekiranya Prospek itu mendaftar sebagai ahli, kami akan letakkan mereka dibawah anda secara automatik! Jadi anda tidak perlu risau tentang modal, urusan pendaftaran yang merumitkan, nak topup akaun bagi tujuan pendaftaran ahli baru dan sebagainya.

Kami akan lakukan semuanya untuk anda disini.Anda hanya perlu mempromosikan laman web yang telah kami berikan kepada anda, dan dalam masa yang sama melihat perkembangan downline anda dengan control panel yang telah kami sediakan!

(4) Guideline KHAS dari OTAI MYMODE
tutorialAnda akan menerima guideline khas yang hanya disediakan oleh leader-leader Mymode di prepaid4u.. Nota tersebut sangat penting dalam membantu anda berjaya dalam perniagaan yang menguntungkan ini.
Anda tidak perlu bersusah payah memikirkan idea promosi baru kerana kerana nota panduan yang sungguh LENGKAP dan anda hanya perlu mempraktikkan sahaja.
Nota tersebut adalah hasil dari gabungan idea admin prepaid4u.net dan leader-leader yang pakar dalam perniagaan prepaid Mymode ini. Sudah semestinya nota panduan ini lebih membantu kerana ia hasil gabungan leader berpengalaman dalam perniagaan MyMode yang bermatlamat ingin memastikan setiap ejen dibawah naungan Prepaid4u berjaya.
(5) Personal Coaching dari Upline dan leader-leader MyMode
nomeetingAnda tidak perlu mencari kenderaan atau meluangkan masa untuk ke tempat-tempat perjumpaan atau ceramah. Di sini semuanya dilakukan secara online sama ada melalui email, chatting, forum atau SMS.Kami turut memberikan koleksi ebook yang berharga ribuan ringgit secara percuma saja kepada anda.

(6) Akses Laman Web Khas

Anda akan dapat mengakses sebuah laman web khas dimana saya akan kongsikan lebih banyak rahsia dan teknik yang akan membantu serba sedikit didalam anda menjayakan perniagaan ini.

(7) Ezine Khas untuk anda dan downline anda!

Anda akan menerima satu eKursus (melalui email) yang akan me”mandu” anda langkah-demi-langkah didalam menjalankan perniagaan ini.Apabila anda mempunyai downline, pihak saya akan turut menghantar ekursus tersebut kepada downline anda juga.
Apa yang anda perlu lakukan ialah mengisikan maklumat downline anda didalam borang yang disediakan. Dengan cara ini, secara tak langsung, downline anda juga mendapat support dari saya.

(8) Support Berterusan dari saya

Apabila anda menjadi ahli team MyPrepaidSMS, anda tidak akan keseorangan. Bantuan sama ada melalui telefon, sms, YM mahupun emel akan diberikan kepada anda. Ini kerana, saya hanya akan berjaya, jika anda berjaya didalam perniagaan ini.

(9) Koleksi ebook Bisnes Internet Terpilih!

Anda juga akan menerima pelbagai koleksi ebook yang akan membantu anda berjaya didalam lebih memahami tentang perniagaan melalui internet ini.
Cara Mudah Membina Laman Web

7 Rahsia Dalam Adwords

Kesilapan Usahawan Internet Muda

Panduan Pengiklanan Banner Berkesan

Panduan Asas Autoresponder – Getresponse

Petua Pengiklanan Berkesan

100 cara promosi dan tingkatkan web traffic anda

Panduan Domain & Webhosting

9 Sebab Anda Gagal Menjadi Kaya

Panduan Membeli Belah Secara Online
Membina Masa Depan Melalui MLM Rahsia Penggiat Adsense Terbongkar