Kelebihan Perniagaan Prepaid Mymode

Terdapat banyak syarikat yang menawarkan perniagaan prepaid tetapi mengapa saya memilih MyMode untuk anda memulakan perniagaan prepaid anda? Disini saya ingin kongsikan sebahagian daripada kelebihan menjalankan perniagaan prepaid bersama Mymode

 1. Modal permulaan yang jauh lebih rendah   daripada perniagaan prepaid secara konvensional.
 2. Segala urusan dilakukan secara SMS dengan selamat.
 3. Anda tidak akan berhadapan dengan masalah kenderaan   untuk mendapatkan stok.
 4. Anda tidak akan berhadapan dengan masalah kecurian.  Jika anda menjual prepaid mengikut kaedah konvensional, risiko kecurian amat  tinggi.
 5. Anda tidak akan berhadapan dengan masalah stok yang  tidak terjual. 
 6. Anda boleh mendapatkan stok 24 jam.  Dengan itu, anda boleh endapatkan prepaid dan menjualnya pada bila-bila masa,  tanpa batasan!
 7. Anda tidak perlu menyimpan stok. Hanya minta  apabila diperlukan.
 8. Anda boleh memperoleh stok prepaid anda kurang daripada  1 minit. Walau di mana jua anda berada!
 9. Anda boleh membeli stok mengikut kuantiti yang anda  suka. Jika anda ingin membeli daripada pengedar di luar, biasanya  anda perlu membeli dalam kuantiti yang banyak.
 10. Anda diberi jaminan tanpa risiko. Sekiranya  stok yang anda beli itu tidak boleh digunakan, anda boleh melaporkan kepada  MyMode dan MyMode akan menggantikannya dengan yang baru tanpa mengenakan  sebarang bayaran!M
 11. Modal anda dilindungi oleh syarikat MyMode.  MyMode akan menjaga modal anda dengan selamat sehinggalah anda mengeluarkan  modal tersebut.
 12. Anda akan memperoleh diskaun walaupun anda membeli 1  prepaid. Jika anda berurusan dengan pengedar lain, anda harus  membeli dalam kuantiti yang banyak untuk memperoleh diskaun.