Mengapa Saya Sertai Mymode?

Assalamualaikum/salam sejahtera,

Post terdahulu banyak menceritakan tentang kisah perkenalan saya dengan peluang perniagaan prepaid Mymode.

Sebenarnya memang banyak syarikat yang menjalankan perniagaan ini prepaid melalui SMS ni. Kali pertama saya terlibat dengan perniagaan seumpama ini ialah pada tahun 2003. Oleh kerana pada ketika itu saya masih bekerja, jadi yuran penyertaan sebanyak RM300+ untuk langganan setahun tidak begitu membebankan.

Namun, selepas langganan saya tamat, saya kira kos tersebut terlalu tinggi dan mula mencari alternatif lain kerana pengalaman membeli prepaid melalui sms memang sangat menguntungkan terutamanya disegi penjimatan masa dan tenaga.

Walaupun untung runcit perniagaan prepaid ni sangat kecil jika nak dibandingkan dengan produk lain. Tetapi dengan konsep MLM yang digunakan, setiap orang mampu menikmati pendapatan lumayan jika diusahakan dengan bersungguh-sungguh.

Okla, berbalik kepada sebab-sebab mengapa saya memilih Mymode:

1) Modal yang diperlukan adalah rendah (hanya RM 65 sahaja) dan kita juga akan dapat modal bernilai RM11 untuk terus buat belian.

2) Perniagaan berbentuk MLM dimana ahli Mymode bukan sahaja mendapat bonus untuk kemasukan ahli baru, tetapi juga melalui sebarang pembelian produk yang dilakukan oleh ahli kumpulannya.

3) Yuran tahunan yang sangat rendah atau PERCUMA!

4) Bonus dibayar pada setiap minggu. Tak sabar nak tunggu SMS dari Mymode bila bangun pagi setiap hari Khamis.

5) Syarikat yang kukuh dan ini terbukti dengan kerjasama antara Mymode dan Maybank. Dimana ahli Mymode boleh tambah nilai modal ke akaun syarikat melalui semua mesin ATM Maybank!

6) Pelan Pemasaran Mymode yang turut membolehkan ahlinya memperolehi 7 jenis bonus seperti Diskaun Belian Peribadi, Bonus Overiding , Bonus Unilevel, Bonus untuk CM (Chief Manager), Bonus Mobile Preneur, Bonus Star CM. Dengan plan ini, setiap ahli mampu memperoleh pendapatan yang berterusan walaupun sudah tidak aktif menjalankannya.

Itu adalah antara beberapa sebab mengapa saya kini memilih Mymode. Dengan kemudahan laman web PERCUMA dan forum yang disediakan oleh kumpulan Prepaid4u saya saya sertai dimana ia menjadikan proses penajaan menjadi jauh lebih mudah.

Kalau anda berminat untuk menyertai Perniagaan Prepaid Mymode ini, bolehla hubungi saya melalui mana-mana kaedah yang anda fikirkan selesa.

Salam sukses!