Skrip bila prospek berminat dengan bisnes tone excel

‚ÄčIni contoh kalau ada sesape mintak pm/wasap sebab nk tau pasal bisnes Tone Excel.

———

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sebelumnya saya perkenalkan diri saya, nama saya Asmawati , menetap di setiawangsa ,KL dan berumur 39 tahun. Awak berminat dengan apa yang saya iklankan di facebook?  Sebelum itu boleh saya tahu nama awak dan di mana awak tinggal?
—————————————————————
Ok terima kasih.

sebelum saya kongsikan bisnes apa yang kami buat, saya nak tahu, apa tujuan awak nak cari duit lebih/ pendapatan sampingan ini??
—————————————————————
 Ok,Tahniah, awak dah jumpa luboknya disini…

Awak pakai handphone  kan…? mesti topup/byr bil setiap bulan kan ?…saya akan kongsikan/ajarkan 1 cara mudah utk jana income  hanya melalui handphone.  Sebab  sebagai pengguna  mesti  nak jimatkan tapi saya akan kongsi/ajar daripada jimat kepada Jimat &  percuma…jika nak, saya teruskan…boleh?
————————————————————–
Inshaa Allah kalau awak buat betul-betul memang dapat menyelesaikan masalah kewangan awak.
Ok,sebelum tu boleh saya tahu awak guna Simkad apa?
—————————————————————-
Adakah Simkad awak tu satu aset (duit masuk)@BEBANAN (duit keluar)?😐😐
————————————————————
Hihi ,nak tak saya tunjukkan satu simkad yang boleh dapat duit setiap bulan dan boleh menyelesaikan masalah kewangan awak serta family ?:):):)
—————————————————————–
Saya buat bisnes Simkad Tone Excel… bisnes ini lah yang dapat mengubah hidup saya dari sengsara mnjadi lebih baik.. dan mencapai kebebasan wang… sebelum ini awak ada dengar tentang bisnes tone excel ini di mana mana?
—————————————————————
Inshaa Allah dengan izin Allah jika awak buat betul2 dan ikut apa yang saya ajar x mustahil x sampai  2 tahun dah boleh kebebasan kewangan.
—————————————————————–
Ok.. saya akan hantar kan video.. video ini awak lihat sampai habis… awak akan tahu konsep keuntungan yang awak akan dapat.. dan awak akan tahu bagaimana bisnes ini bergerak… x lama pun… beberapa minit sahaja… saya akan hantar jika awak dah sedia… boleh?
*BAGI VIDEO*

—————————————————————
Jika awak dah lihat video yang saya bagi ini… nampak tak kat situ bahawa bisnes ini boleh berkembang… tapi awak jangan terkejut sebab bisnes ini telah mendapat perhatian dari media tv3… saya akan hantar kan video ini sebagai bukti… awak lihat… boleh?
—————————————————————–

*BAGI VIDEO*
Tengok *”SEKARANG”* dan inform saya. Peluang ni hanya sekali, InshaaAllah, selama 5 tahun saya mencari. Ini adalah ” the best business i ever did”
—————————————————————-
*JIKA PROSPEK BERMINAT *
Saya nasihatkan jika awak nak buat bisnes ini laju… saya ada tips bagaimana cara awak nak buat bisnes ini laju…. Awak jangan ambik satu simkad saja… Tapi awak ambik 2@3 simkad untuk awak memulakan bisnes ini… Bagaimana cara nya? Cara nya awak pakai satu untuk phone awak… Satu lagi awak jual kepada rakan atau saudara yang berminat… Bila awak dapat balik modal… gunakan modal tu untuk dapatkan simkad extra tu lagi…. Ini akan berulang ulang… Sehingga awak berjaya…. Dan tips ini saya ambik dari jutawan… Amat berguna untuk kita sebab ia tak menggangu duit pendapatan seharian kita bekerja… Betul tak…??? So jika awak nak berjaya… Awak ikut dan buat… Jadi CAWAN KOSONG YANG MUDAH DICURAHKAN ILMU.
——————————————————————
Awak nak income maksimum x?
Kalau nak saya nak tunjukkan satu video awak tengok dulu ok?
*BAGI VIDEO 3 AKAUN*
————————————————————–

Jadi macam mana? Nampak potensi dia? Jika awak nampak bisnes ni berharga, saya ikhlas GUIDE dan jadi MENTOR awak. Saya akan beri awak satu sistem online untuk buat bisnes ni. Gila2 mudah jadinya buat

bisnes ni.
—————————————————————-
*KALAU PROSPEK TANYA KELEBIHAN LAIN*

—————————————————————–

KELEBIHAN SBGAI PENGGUNA

SIMKAD TONE EXCEL.
1) kekalkan nombor/portin (percuma)
2) insuran kemalangan (PA) RM100,000 Percuma
3) Diskaun Hotel 30% tunehotel seluruh dunia
4) Point setiap kali topup boleh ditebus dgn

-Tiket penerbangan Air asia

– Handphone

– tiket wayang

– jam tangan

– Tab

*point tiada tarikh luput
5) Topup RM30 free 1GB data tanpa tolak kredit
6) Topup RM50 free extra kredit RM20 
7) pulangan tunai 3%-7% dari topup sendiri terus ke akaun bank
8) Cabutan bertuah (Portin)

-Wang tunai

-Barangan

-kereta
9) Cabutan bertuah (Topup)

– wang tunai

-Barangan tonegroup
KELEBIHAN MEMPERKENALKAN SIMKAD
1) Bonus Fastrack ( 2 kali byran sebulan)

2) Bonus topup (3 level)

3) Bonus tahunan (Setiap bulan januari)

4) Insentif pelancongan & umrah (Komisen topup)

5) insentif pelancongan (Jualan simkad)

6) insentif Top sponsor (Syarikat)

7) insentif cabutan bertuah (sponsor)

8) Insentif Top sponsor (Kumpulan)
KENAPA ANDA PERLU PILIH TONEEXCEL SEBAGAI PLATFORM MENJANA PENDAPATAN?
– Modal Rendah

– pasaran Luas

– tiada risiko/kalis ekonomi

– banyak kelebihan sbg pengguna & usahawan

-Mudah & santai (Tiada had masa)

-pendapatan Pasif & aktif

-pendapatan Boleh diwarisi

-Maintainance rendah & tidak membebankan..

-Sokongan Syarikat kukuh

– mendapat pengiktirafan dari LPKPM & yayasan diraja sultanah bahiyah.

– mendapat liputan dari Akhbar dan TV

-TERBUKTI…
itulah kelebihan simkad Toneexcel…Ada simkad lain yg memberi kelebihan seperti ini kepada anda selama ini??
“Orang berjaya bijak membuat keputusan pantas membuat tindakan”
——————————————————————
Terima kasih percayakan saya jadi rakan niaga awak.

Semoga tindakan awak upgrade simkad dan memulakan bisnes TONE EXCEL ni dapat membantu menyelesaikan masalah kewangan awak serta family.INSHAA ALLAH.
—————————————————————–
Inshaa Allah saya akan guide awak supaya berjaya dalam bisnes ni.
—————————————————————-
So berapa simkad yang awak nak dan bila boleh bank in?

Sebab saya nak asingkan dan packing siap2 .
—————————————————–‘——
Inshaa Allah bisnes ni kalau awak buat betul2 x sampai 2 tahun dah boleh kebebasan kewangan yang awak impikan selama ni.

————

Untuk yuran Pendaftaran 

Rm 100 (total offer) cik,

Sekali seumur hidup 

Akaun bank saya

Maybank 165034200641

Atas nama asmawati abdul manap

Yuran pendaftaran cumalah Rm100(ini offer untuk cik ye) sekali seumur hidup

Bila dah siap bank in,

Bagi sy slip payment,

Nama dan alamat utk postage 
Dah siap semua sy akan buat postage,

Dan bila dah smpi pada Cik

Then,

Sy akan guide cik macam mana nak buat duit dengan tone Excel

Dengan Rm100 tadi cik akan dapat 

1. Sekeping Sim card Tone Excel percuma

2. Rm30 kredit percuma

3. 1GB data percuma

4. Buku panduan percuma x 2

5. Postage percuma

6. Flyers percuma 10 helai

Dan 7 . Bonus, 

Free Group Whatsapp support Group Jutawan Wow Tone Excel:):)