Teknik Buat Duit Dengan Clickbank

Ramai di kalangan kita mengetahui bahawa salah satu lubuk buat duit USD ialah  program buat duit dengan Clickbank. Ramai rakyat malaysia yang sudah menjana wang melalui Clickbank ini. Saya juga pernah merasa dapat duit dari clickbank ni – walaupun tidaklah begitu konsisten. Tapi pernahla merasa cek duit dari Clickbank.

buat duit dengan clickbank-teknikclickbank-teknikclickbankAda banyak juga buku panduan tentang buat duit dengan clickbank yang ditulis dalam Bahasa Melayu, tetapi kebanyakannya  sudah tidak aktif dijual. Baru-baru ini , satu lagi ebook tentang buat duit dengan clickbank telah dilancarkan oleh saudara Zyan. Ia diberi tajuk Teknik Clickbank .

Pada saya ebook ini agak lengkap. Bahkan panduan Clickbank percuma yang diberikan oleh Zyan juga sudah boleh membantu anda bermula untuk membuat duit dengan Clickbank secara PERCUMA.

Manakala versi berbayar pastinya memberikan ilmu yang tidak ternilai sebab Zyan akan mendedahkan pelbagai senjata rahsia yang beliau gunakan didalam menjana pendapatan pasif  melalui Clickbank.

Secara ringkasnya Teknik Clickbank akan membincangkan tentang cara buat duit dengan clickbank melalui;

1. Cara Bagaimana Nak Daftar Akaun Clickbank

2. Pilih produk berkualiti yang nak dijual – akan ditunjukkan apakah yang perlu anda pertimbangkan semasa membuat pemilihan

3. Pilih keywords berkualiti yang berkaitan dengan produk tersebut – Akan ditunjukkan cara guna GKT dalam mendapatkan keyword yang berkualiti. Serta ciri lain yang perlu dipertimbangkan.

4. Bina landing page secara percuma (blogspot, squidoo, youtube, etc ) atau berbayar seperti domain .com – Zyan juga akan berikan contoh landing page yang dia gunakan.

5. Promosi landing page – teknik promosi atau pemasaran laman web adalah yang paling penting untuk dikuasai sebab tanpa pengunjung yang ramai, agak sukar untuk anda membuat jualan. Ia juga memerlukan usaha yang berterusan dalam jangka masa yang agak panjang. Dan ramai akan tersangkut disini (termasuk saya la tu)

Melalui ebook ini, Zyan akan kongsikan teknik promosi yang dia gunakan. Ada yang percuma dan ada juga yang memerlukan modal. Terserah kepada anda untuk memilih teknik yang sesuai dengan masa, kewangan dan keupayaan anda.

Zyan juga akan kongsikan dengan anda Action Plan yang boleh digunakan dalam proses nak buat duit dengan clickbank ni. Maklumlah, tanpa perancangan yang betul, usaha kita mungkin akan sia-sia saja.

Okla, saya dah tak nak berceloteh panjang lagi, jika anda berminat nak buat duit dengan clickbank ni bolehla dapatkan ebook Teknik Clickbank di sini http://bit.ly/teknikcbbb . Pastinya berbaloi apabila pelaburan ilmu yang kita perolehi ini kita diaplikasikan. Saya sendiri dalam proses mengaplikasikan beberapa teknik yang diajar dalam usaha nak buat duit dengan clickbank ni.

teknikclickbank

2 Comments

  1. Kobot Dauni Tuesday, 8 November, 2011
  2. nik Thursday, 24 November, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published.